[Somyac] Font Zoomer v2.30(0) S60v3/S60v5/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Somyac] Font Zoomer v2.30(0) S60v3/S60v5/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Font Zoomer telefonunuzun yazı tipini değiştirmeyi sağlayan bir uygulamadır. Font Zoomer ile yazı tipi boyutu, şeffaflık ve karakterler arasındaki boşluğu ayarlayabilir ve ön izleme bölümünde görüp uygulayabilirsiniz.

Not: Yeni yazı tipi eklemek istediğinizde C:/Data/FontZoomer klasörüne .ttf uzantılı dosyayı atın, programın Yazı Tipi Listesi'nde gözükecektir.

Yenilikler:

• Symbian Anna desteği eklendi
Konuda soru sormadan önce mutlaka okuyunuz: http://www.maxicep.com/maxipda-turk...enler-son-guncelleme-30-05-2011-a-334478.html

Ekli dosyalar

Tepkiler: mc.a, Tracy35, yunus3787 ve 3 diğerleri
teşekkürler hemen deniyorum...

----------Eklendi @ 18:56:31 ---------- Yazıldı @ 18:51:43 ----------

üstad bu .ttf dosyalarını başka nerde bulabiliriz...

bu tff dosyalarından baska yokmu elınızde acaba sız buraya eklesenız ıtalık falan mesala
cok makbule gecer gercekten

italik yazı kullanmak istiyordum bu program işime yaşayacak galiba tr'ye çeviren arkadaşın klavyesi dert görmesin

o dosyaları windows klasörünün içindeki fonts klasöründen bulabilirsiniz... bn comic sansı oradan aldım mesela

arkadaşlar serfitika sorunu var diyor bana bi yardımcı olur musunuz ?

ayhan124

Üye
n 8 de fontla oynandığı zaman sorunlar çıkabılıyor...ovi ye girememek..reset....falan gibi...denendimi acaba.....birde f..l sürümmü..teşekkürler..

owner26

Üye
[/URL][/URL] Font isteyen arkadaşlar bu sitelerden temin edebilir..Emeğine sağlık

teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş ;D

Arss15

Üye
Tam bana göre süper

hocam 5800 kullanıyorum şeffafliği etkinleştirdiğimde telefon rest atıyor