[Somyac] Font Zoomer v1.11(0) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Konu Sahibi
[Somyac] Font Zoomer v1.11(0) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Font Zoomer telefonunuzun yazı tipini değiştirmeyi sağlayan bir uygulamadır. Font Zoomer ile yazı tipi boyutu, şeffaflık ve karakterler arasındaki boşluğu ayarlayabilir ve önizleme bölümünde görüp uygulayabilirsiniz.

Not: Yeni yazı tipi eklemek istediğinizde C:/Data/FontZoomer klasörüne .ttf uzantılı dosyayı atın, programın Font Listesi'nde gözükecektir.

Konuda soru sormadan önce mutlaka okuyunuz: http://www.maxicep.com/maxipda-turkc...-a-334478.html

Ekli dosyalar

Tepkiler: yasin213, kocaçanak, yesilyol22 ve 16 diğerleri

vic353

Üye
eline sağlık iyi bir program

atakan25

Üye
sakın kullanmayın bu programı orjinale dönmeye çalışırken telefon donu kaldı bataryayı çıkarıdım açtım dondu az kalsın çöküyordu

Şeffaflaştırma olayı sıfır.
Telefon sapıtıyor.

türkçe karakterlerde sorun çıkartıyo bende arkadaşlar sizdede aynı mi?

bende signed ama trial olanı vaardı,açılmayınca sildim.şimdi bunu kuracagım.umarım çalışır...
ekleme:bu da çalışmadı.şimdi ilk kurdum bu da çalışmadı.sanırım telde bi problem var 1-2 deneme daha yapacagım,eger ki işe yaramazsa mecburen flip font kuracagım...

----------Eklendi @ 15:48:25 ---------- Yazıldı @ 15:35:43 ----------

2. eklenti sagol.denemelerden biri işe yaradı

Rich4arD

Üye
Kalın comic sans kullanınca çok güzel oluyor
Teşekkürler

orji fontta sıkıntı olmuyorda flip font la beraber bu bu program la beraber tel pert

sawyer32

Üye
Uygulama iyi , güzel de font değiştirince ya da font ayarlarını değiştirince QT programlarında sorun çıkıyor

Arss15

Üye
Tam aradığım program yazıları büyütmek istiyordum çok süper oldu teşekkürler.