ŞOKKK:::...Quake for S60 3rd edition FP1 v1.04 + Extras...(101MB)

Sponsorlu Bağlantılar

macloren

Üye
yav herşeyi harfi harfine yaptım oyunun ikonu ekrana geldi tıklıyorum açılmıyor telefon n95 8gb bi yardımcı olsanız

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkdaslar bu oyun takılyo neden ılkten takılmıyodu sımdı takılıyo gırıslede çözümü yokmu bunun baska??yoksa n95 rammi yetmıyo??*ram dusuncemı takıloyo bunu cozumu ykmu yaw oyunu cok sevdım ama takılmasından sebeb sevmıyorum artık yaww..ekran bı tuaf oluyo takılı yo ses de aynı..ekran ayarınıda arkdasın dedıgı gıbı yukarı cektım ama gene aynı:agla

expert_Tr

Üye
Merhaba arkadaşlar, maxicep ailesinde yeniyim; bir konuda yardımınızı isteyecektim, oyunu anlatıldığı gibi kurdum, parametredeki değişimi yaptım. İkona tıklayıp girmeye çalıştığımda 2 saniye bekliyor, imleci hareket ettirebiliyorum uygulamalar menüsünde ama quake'i seçince girmiyor nasıl çalıştırabilirim? msn adresim [email protected], yardım karşılığı 50 turkcell kontör'ü atabilirim. Lütfen yardım edin.

best miller

Üye
teşekkürler

nacioz

Üye
Peki E51 dede çalışır mı?

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkdaşalr bosuna ugrasmayın n95 duzde donuyo bellı ramın altına dustumu tl donma oluyo..tlı degıstım suan 8gb olan var harıka hıc bır yerınde donma olmadı ısteyen denesın baksın..duz n95 ımde calısıyodu calısmıyo demıyom oyunun ortalarına dogru ve bazı gırıslerde ekran ve donma oluyo sebebı suydu n95 ram 64 yeterlı gelmıyo..23 ram kullanıyoduk zaten onda resetten sonra ıyı oynuyo ama ılerlıyen dakkalarda batıyo...ben cozum bulamadım.tlı zaten degıscektım..sımdı cok guzl 128 mb ram harıka tlde hıc donma yok..kısacası bu oyun n95 ve 95 8gb calısıyo duzunde ıse yarım çalısıyo saygılar..

mkeskin

Üye
Kardeşim Oyun N73'de Çalışmıyoo (Özellik Destelemiyo Diyo) :nono::nono:

koka89

koka89

Üye
Kardeş, sen şimdi normal bir .exe oyununu bu çözünürlüğe çevirebildiğine göre diğer oyunları da çevirme olasılığı oluyor. Hiç nfs,half life,v.b gibi oyunları da denemeyi düşündünmü acaba?Bi düşünsen :maxicep:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım kontöre gerek yok ;) elimden geldiğince anlatayım;
öncelikle telefonun n95 8gb yada n81 8gb gibi os2 destekli olmalı,
öyleyse hafıza kartından klasörü tamamen kaldır, tabi kurduklarını da.
tekrar kurmayı dene olmazsa, komut değiştirmede hata yaptın sanırım, şu şekil olduğunu teyit et; " -gamma 0.6 -fsaa " ve tekrar dene en sonunda oalcaktır.:oke:

wolfdr

Üye
resimdeki telefon N73 ...
N73 çalışmıyor diyenlere duyrulur...
N73 bi kere n95 gibi deneme programlarına benzeyen os9.2 gibi kötü bir sistem kullanmıyor ...
en kararl çalışan sistem os9.1 dir bunuda bilin ...benim N73me de 2 saat oynadım oyunu hiç bir şekilde aksama olmadı telefonu kullanmayı bilin bir programı açtıktan sonra kırmızı tuştan çıkarsanız pro. açık kalır ve rami yemeye devam eder ...

Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar selam ben n95 e ıkıkere yukledım tum yukledıklerımı sıldım mtekrar yukledım ne yazdıy sanız hepsınıde uyguladım ama gene acılmıyor...acıl bı yardım lutfen rem yukseltıcıde kurdum ...formatta attım ama genede nafıle..acıl yardım edersenız sevınırım ..hepınızede memegınden dolayı saygılar tessekkurler.....aco!:(

ahenk

ahenk

Üye
n95 v 30.0.15 sorunsuz çalişti 3saat sonra ancak bu sitede yapabildim teşekkür x ploreden dosyayı başka yere at sonra düzenlede oluyo

genclord

Üye
dediklerinin hepsini harfi harfine yaptım fakat çalışmıyor oyun telefonumun modeli n95 8gb oyunun ikonuda geldi üzerine tıklıyorum açılmıyor bir yardım edersen sevinirim....

foto4

Üye
Arkadaşlar n73 te çalışıyor mu?

akin_1

Üye
bu boyutta pc oyunu var be :D

selomen37

Üye
arkadaşlar oyun n82 de oynanması lazım donanım özellikleri n95 le aynı

tonyboy03

Üye
n 95 8gb de yükledim dediklerini yaptım ikonun üzerine tıklıyorum ama bir türlü açılmıyo yardımını bekliyorum

elalem_

Üye
n 8i de denedim çalıstıramadım bi daha deneyecem.tskler emeğin icin

ash54

ash54

Üye
n73 te çalışırmı bu

oomernnuri

oomernnuri

Üye
n73 te calıstı super bişi pc de cod oynuyomussun gibi

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
benim internet kotalı 101 mb tamamını mı indireceğiz yani bi yerde çok düsük boyutluydu n95 için açıklama yaparmısın

Üst Alt