ŞOKKK:::...Quake for S60 3rd edition FP1 v1.04 + Extras...(101MB)

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:ok2:TŞKLER

oonur33

Üye
arkadaslar ben yukledım oyun calısıyor ama oyun donuyor ve ekranda goruntu hatası veriyor oyun oynanmayacak derecede heryer bembeyz oluyor telefonum n95 bu tlfda bole oluyorsa demek hiç bi telefonda calısmıor calıstıran varmı ne yapabılırım

ilker.meltem

Üye
dostum -gamma 0.6 -fsaa bu dosyayı değiştirdin mi? daha önce bende de olmuştu. olmazsa sil tekrar yükle. normal çalışıyo sorunsuz olarak ayrıca arkadaşıma da yükledim n95 onda da önce sendeki gibi sorun oldu sonra tekrar kurduk düzeldi.

asx5

Üye
arkadaslar donma sorununu cözdüm optıons tan ful size ayarı var yani ekran ayarı onu en sonuna kadar götürün bir ip ucu daha oyunun fazla yer kaplamasını istemiyorsanız cdaudio klasörü içindeki mp3 leri sile bilirsiniz şimdi ben birsey deneyeceğim o mp3 leri değiştirip kendi istediğim şarkıları koyacağım bakalım olacakmı.. okeyy oldu kendi isyediğim mp3 leri koydum yanlız şöyle yapmanız gerekiyor 10 tane şarkı secin ve daha önce belirttiğim klasörün içine atın(cdaudio) sonra attığımız mp3 lerin adlarını değiştiriyoruz sırasıyla 1.mp3 2.mp3 olarak hepsinin adını değiştiriyoruz bu kadar oyun oynarken arka planda bizim sectiğimiz şarkılar calıyor bu arada her n95i olan bütün arkadaslarda bulunması gereken bir oyun harika birsey yan ekranda oynaya biliriyoruz. ekleyen arkadasa tşk.. umarım faydalı biligler vermişimdir

bacardirom

Üye
hocam yaptım ama halen beyaz bi nokta ortada var
:(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ne 73 için deniyecem

volkangav

volkangav

Üye
arkadaşlar yükledim ama oyun hiç açılmıyor neden olabilir n95 8gb yardımcı olurmusunuz

luupuus

luupuus

Üye
240*320 mi buuuu:@

D-HAN

D-HAN

Üye
bunun 2 si çıktı arkadaşlar bilginize:)

abuzer381991

abuzer381991

Üye
    Konu Sahibi
Oyun 240*320 boyutludur...

JAGLER-22

JAGLER-22

Üye
Arkadaşım Ben Bu Konulardan Hiç Anlamam.bu Yüzden Sorularım Size Tuhaf Gelebilir.şimdi Ben Bu Oyunu N73 Marka Telefonuma Nasıl Ve Nereden Indirecegim..?bana ögretirseniz Sevinirim.yardımınızı Bekliyorum...

Arazlam

Arazlam

Üye
çok sağol

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
tşklerrrr

memolim83

memolim83

Üye
yani N80 de çalışmaz mı 416x352 piksel hiç deneyen yok mu

ilker.meltem

Üye
bunun 2 si çıktı arkadaşlar bilginize:)

EVET ARKADAŞLAR 2 SİNİ OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM VİDEOSUNU GÖRDÜM İNANILMAZDI. BİLGİSAYRADAN HİÇBİR FARKI YOKTU...

azrail_

Üye
arkadaşlar ben sorunsuz N95 8gb yükledim ama oyun açılmıyor???
xploredende yazıyı değiştirdim dediğin gibi yaptım ?? acaba sorun nerde yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkler (F)

B_O_S_S_

Üye
N73 de çalışmıyor haberiniz olsun

Üst Alt