ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Sponsorlu Bağlantılar

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Evet kardes alan açma

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Eyw kardes Sağol

• Beğen
Tepkiler: cici60
ressident

ressident

Üye
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Peki tam detayli yani hepsini silecek sekildw nasil rootlarim bi yardimci ol cici ya
Kardes telefonu pc ye bağla en basit yolla telefon hafızasını sil sonra recoveryden cache data fln yyap root zaten konuda anlatılsı

• Beğen
Tepkiler: ressident
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
sa abicim bu rom atınca bir zararı garanti dışı kalması sorunu falan varmı

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hadi ya peki sonra geri dönüşü yok mu

xmustx

xmustx

Üye
valla bravo.bu kadar basit görülen bi telefona bu kadar özellik kazandırmak büyük başarı.paylaşımın için teşekkürler dostum :)

• Beğen
Tepkiler: cici60

ciwano0114

Üye
Direk 1 gb lik bu zıp dosyasını 4.3 üzerine kursam olmaz mı. Tel rootlu. Yani diğer işlemleri es geçsem? Teşekkürler

ciwano0114

Üye
Kardeş 4.3 te daha önce cwm falan yüklemiş tim. Yani kurulum ekranına getirebilirim telefonu. Bilgisayar siz yapmak istiyorum onun için sadece zıp yüklemek istiyorum

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 4.3 te daha önce cwm falan yüklemiş tim. Yani kurulum ekranına getirebilirim telefonu. Bilgisayar siz yapmak istiyorum onun için sadece zıp yüklemek istiyorum
pc ile bi işlemin yok :)

ciwano0114

Üye
Yaptim giogle play de baglanti yok diyorAyrica ekrana widget koydugumda Restart tan sonra widget gidiyor??? Lütfen çözüm varsa

Son düzenleme:

ciwano0114

Üye
Data cache yaparsam herşey sıfır lanir mi ? Google play oldu. Sadece widget sorunu kaldı. Bu sorun için herşey sıfır lansin istemiyorum. Başa dönmek istemiyorum??

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Data cache yaparsam herşey sıfır lanir mi ? Google play oldu. Sadece widget sorunu kaldı. Bu sorun için herşey sıfır lansin istemiyorum. Başa dönmek istemiyorum??
herşey sıfırlanırsa sorn düzelir

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam stockdada wipe data cache yapsam sorun olurmu

ciwano0114

Üye
Herşey tamamdır. Ama touchwiz ana sayfa durduruldu diyor. Buna da çözüm olsa süper olur rom

Üst Alt