Kardeş rom icin yada başka rom için hafıza yer değiştirme var mi
Peki tam detayli yani hepsini silecek sekildw nasil rootlarim bi yardimci ol cici yarecoveryden silince sadece telefondaki uygulama hafızasını siler
güle güle kullann
Kardes telefonu pc ye bağla en basit yolla telefon hafızasını sil sonra recoveryden cache data fln yyap root zaten konuda anlatılsıPeki tam detayli yani hepsini silecek sekildw nasil rootlarim bi yardimci ol cici ya
zararı yok %100 garnti dışı olursa abicim bu rom atınca bir zararı garanti dışı kalması sorunu falan varmı
kur bişey olmaz sadece cwm yüklemen gerek telefon acılmazsada wipe data cache yaparsınDirek 1 gb lik bu zıp dosyasını 4.3 üzerine kursam olmaz mı. Tel rootlu. Yani diğer işlemleri es geçsem? Teşekkürler
yok kardeşhadi ya peki sonra geri dönüşü yok mu
pc ile bi işlemin yokKardeş 4.3 te daha önce cwm falan yüklemiş tim. Yani kurulum ekranına getirebilirim telefonu. Bilgisayar siz yapmak istiyorum onun için sadece zıp yüklemek istiyorum

recoveryden data cache yapYaptim giogle play de baglanti yok diyorAyrica ekrana widget koydugumda Restart tan sonra widget gidiyor??? Lütfen çözüm varsa
herşey sıfırlanırsa sorn düzelirData cache yaparsam herşey sıfır lanir mi ? Google play oldu. Sadece widget sorunu kaldı. Bu sorun için herşey sıfır lansin istemiyorum. Başa dönmek istemiyorum??
hiç bişey olmazhocam stockdada wipe data cache yapsam sorun olurmu