Bugün garanti falan dinlemeyip kurdum,harika bi rom Sadece ekran görüntüsü aldığınızda "Ekran Görüntüsü Kaydedilemiyor" diyor ama ekran görüntüsünü alıyor.
Bugün garanti falan dinlemeyip kurdum,harika bi rom Sadece ekran görüntüsü aldığınızda "Ekran Görüntüsü Kaydedilemiyor" diyor ama ekran görüntüsünü alıyor.
Bazı saçmlıklar var ama.Gaaps durduruldu diye bir hata çıkıyor arada. Bir de çalışmayn özelliği neden roma eklemiş bu adam amacı ne anlamadım.Temassız komut ve dokunmatik ekran hassasiyeti artırrma gibi...İşe yaramayn donanım gerekitren şeyi ben ne yapayım öyle değil mi ama
Bazı saçmlıklar var ama.Gaaps durduruldu diye bir hata çıkıyor arada. Bir de çalışmayn özelliği neden roma eklemiş bu adam amacı ne anlamadım.Temassız komut ve dokunmatik ekran hassasiyeti artırrma gibi...İşe yaramayn donanım gerekitren şeyi ben ne yapayım öyle değil mi ama
aynen dostum adam direk note 3 teki ayarlarda ne var ne yok kopyalamış hatalar fln takılmalar olursa vs paylaşalım konuya ekliyim eklendi..
alternatif denemek isteyenler için
5x5 görünüşte iyi ama hata veriyo ara sıra kapatıldı diyo( mesela google playdan indirme yapıp baska uygulama acınca)
5x4 performans açısndan daha iyieklenen S4 Revolution v8 4.3: rom cok güzel ama kasıyo diyenler çözüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v8 - v12 farkları
- v8 de gereksiz yer kaplayan tüm uygulamlar sensörler kaldırılmıştır tüm hatalar giderilmiştir donma sorunu çözüm bulmuştur.
- android 4.3 alt yapısı bulunmaktadır sadece 5x4 lancher + dosyalarım + wigidet eklenmiştir binevi note 3 tema gibi diyebilirz.
- v12'den kat kat hızlı çalışmaktadır
- tavsiyem bu romdur
- eksi özellik web browser 4.3 orjinal browser dır. açılır pencere 4.3 deki gibidir.
4.3 te ki klavye sorunu giderilmiş mi acaba
. 4.3 sürümün de 3.4 klavyesi yoktu ya??4.3 te ki klavye sorunu giderilmiş mi acaba
. 4.3 sürümün de 3.4 klavyesi yoktu ya??
4.3 te ki klavye sorunu giderilmiş mi acaba
. 4.3 sürümün de 3.4 klavyesi yoktu ya??4.3 te ki klavye sorunu giderilmiş mi acaba
. 4.3 sürümün de 3.4 klavyesi yoktu ya??