Sokakta sarhoş biri size sarsa n'apardınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Sokakta sarhoş biri size sarsa n'apardınız?
ocakbaşına götürür iki dublede orda içirir çakır ederdim herifi :D

cukuleaks

Üye
Ciddi olarak sarsa azini yuzunu dagitirim....

maxirabit

maxirabit

Üye
Hesap senden o zaman yani,alanyaya kaç saate gelinir acaba:D
1 adet birayla sarhoş rolü yapıp,bende ona sarılırdım:D

-efşan

-efşan

Üye
Üç insana el kaldırmam:
1 - Bayana
2 - Kendimden küçüğe
3 - Sarhoşa

Ayıltana kadar soğuk suya maruz bırakır ardından döve döve tekrar sarhoş ederim.

cukuleaks

Üye
Üç insana el kaldırmam:
1 - Bayana
2 - Kendimden küçüğe
3 - Sarhoşa

Ayıltana kadar soğuk suya maruz bırakır ardından döve döve tekrar sarhoş ederim.
Abi adam sarhos olacagini bilerek iciyor. Sonrada geliyor sariyor. Cidden sarsa dagitirim ortaligi...

ELumia

ELumia

Üye
Her zaman yaptığım şeyi yaparım. Carlarım. :dry:

maxirabit

maxirabit

Üye
Üç insana el kaldırmam:
1 - Bayana
2 - Kendimden küçüğe
3 - Sarhoşa

İçkisiz sarhoş etmek,nasıl oluyor ki:d:
Başından aşağı saf alkol mü dökülüyor:gul:
Gelsin leblebim var o korur beni:D

R.A.M

R.A.M

Üye
geçen cuma başımızdan bir olay geldi öğlen 25 yaşlarında biri içmiş içmiş geziyordu biz arkadaşlarla 3 kişi çarşıda geziyorduk okuldan çıkınca adam bize sigara verin dedi bizde vermedik sizi döverm dedi bizde tam arkadaşlarla dalıyorduk :D adamın biri ayırdı bizi boşver uymayın diye.

Revengeful

Emekli Yönetici
Tandoğan'da bir tanesi millete küfrediyor ve vurmaya çalışıyordu. Normalde geçip gidecektim ama bana saldırınca (sanırım akıl peoblemide vardı) sert bir tokat attım.adam o kadar sarhoşki 100 kere yumruklasan canı acımaz.. Adam yere yığılınca yoluma devam ettim. Çevrede onu izleyen insanlarda dağıldı

-efşan

-efşan

Üye

Abi adam sarhos olacagini bilerek iciyor. Sonrada geliyor sariyor. Cidden sarsa dagitirim ortaligi...
Şuuru yahut akli dengesi yerinde olmayan insana vurulmaz. Sarhoş da anlık olarak şuurunu kaybetmiş sayılır. Vurulmaz. Ben vurmam en azından. Ha içinde mi kaldı(?), daha sonra ayıkken yakalar döversin.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
tokat mı attın :d:

ELumia

ELumia

Üye

Her zaman sarhoşla mı karşılaşıyorsun?:D

Her zaman yaptığım şey carlamaktır. Sarhoşla karşılaşmak değil. Cümleyi öğelerine dikkatli ayıralım ve noktalama işaretlerine dikkat edelim lütfen. :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Sorhoş değilde akli dengesi bozuk denk gelmişti zaten denk gelir malum,''kaleiçi'' saatin altında pinekleyen olur o türden.
Dersaneye gidiyordum,önüme çıktı köşeden ama etrafa bağırarak gidiyordu üstü başı dağınıktı,saçından pireler zırplayıp,konvoy oluşturuyordu.Kokusu zaten mideyi fazlasıyla bozacak türdendi.Neyse gitti yoluna ama orada dönerciler falan yemek veriyor da parayı falan kabul etmezmiş.Akli dengesi bozukta olsa bazı yönleri çok matıklıymış aslında.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
Her zaman yaptığım şey carlamaktır. Sarhoşla karşılaşmak değil. Cümleyi öğelerine dikkatli ayıralım ve noktalama işaretlerine dikkat edelim lütfen. :)
Şaka yapmıştım:zzz:

• Beğen
Tepkiler: ELumia
maxirabit

maxirabit

Üye
Ezgiye ne oldu,çok değişmiş:gul:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

paavdoon öğvetminim :smartass:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
önce dizlerine vurur yere düşürürdüm sonra yerden bir tane daş atıp uzaktan ona fırlatırdım :sirit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt