tabi sokak simidi daha güzel ama tek problemi var çok tuzsuz olmasıneyseki çantamda hep tuz bulundururum onsuz yaşayamam
![]()

tabi sokak simidi daha güzel ama tek problemi var çok tuzsuz olmasıneyseki çantamda hep tuz bulundururum onsuz yaşayamam
![]()
Tuzu simidin üzerine mi döküyorsun? 
Tuzu simidin üzerine mi döküyorsun?
Sokak simidini daha çok severim ama taze olacak, sıcak olacak.
lokantalarda verilen kağıt içindeki tuzlardan ..çantamda en az 5 tane olmadan çıkmam dışarı 
evet evet aynen öyle tuzu döküp öyle yiyiyorumlokantalarda verilen kağıt içindeki tuzlardan ..çantamda en az 5 tane olmadan çıkmam dışarı
![]()

sabah Çalıştııgm Yerde Kahvaltı Yapacagım zaman Hangisi Bana en Yakınsa Ondan Alırım Tembellik Malesef Bazen Lezzetin Önüne geçiyor![]()
ben de bazen tembel olabiliyorum.olmaz dersen ki fırınlara bizde pekmezli yapıyoruz bende yapıyorum evde simit pekmezli ama öyle olmuyorALPARS™;3541097' Alıntı:Tabiki de sokak(pekmez) simidi.Sokak simidi değilde pekmezli simit desek daha doğru olur.
çay+pekmezli simit![]()

![]()
yanında peynir yesen 
evet evet aynen öyle tuzu döküp öyle yiyiyorumlokantalarda verilen kağıt içindeki tuzlardan ..çantamda en az 5 tane olmadan çıkmam dışarı
![]()

sabah Çalıştııgm Yerde Kahvaltı Yapacagım zaman Hangisi Bana en Yakınsa Ondan Alırım Tembellik Malesef Bazen Lezzetin Önüne geçiyor![]()

en güzel isokaka simidi meyve suyuyla muhteşem ikili![]()
aynen 
fark etmez simit simittir yeterki susamı olsun![]()

Simit sevmem. Karaciğeri yağlandırmaktan öte insana hiçbir yararı olmayan bir hamur işi
Ama yersem pastane simidini tercih ederim. Daha lezzetli oluyor eğer iyi bir pastaneden çıkmış ise.
simite gelene kadar 
Ata abi sen her yediğinin böyle hesabını yaparsan aç kalırsın. Bence sokak simidi
![]()