Sokak Simidi ? Sütlü simit mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sokak simidi mi ? sütlü simit mi?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sokak simidi
çünkü daha lezzetli

ebuş...

ebuş...

Üye
tabi sokak simidi daha güzel ama tek problemi var çok tuzsuz olması :dry: neyseki çantamda hep tuz bulundururum onsuz yaşayamam :naughty:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
tabi sokak simidi daha güzel ama tek problemi var çok tuzsuz olması :dry: neyseki çantamda hep tuz bulundururum onsuz yaşayamam :naughty:

:hmmm Tuzu simidin üzerine mi döküyorsun? :hmmm

Sokak simidini daha çok severim ama taze olacak, sıcak olacak.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ilginç :hmmm

ebuş...

ebuş...

Üye

:hmmm Tuzu simidin üzerine mi döküyorsun? :hmmm

Sokak simidini daha çok severim ama taze olacak, sıcak olacak.

evet evet aynen öyle tuzu döküp öyle yiyiyorum :D lokantalarda verilen kağıt içindeki tuzlardan ..çantamda en az 5 tane olmadan çıkmam dışarı :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve .eRCaN.
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet evet aynen öyle tuzu döküp öyle yiyiyorum :D lokantalarda verilen kağıt içindeki tuzlardan ..çantamda en az 5 tane olmadan çıkmam dışarı :naughty:

ben çıkarım. Hem de sorun olmaz :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sabah Çalıştııgm Yerde Kahvaltı Yapacagım zaman Hangisi Bana en Yakınsa Ondan Alırım Tembellik Malesef Bazen Lezzetin Önüne geçiyor :ah

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve ebuş...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
en güzel isokaka simidi meyve suyuyla muhteşem ikili :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ALPARS™;3541097' Alıntı:
Tabiki de sokak(pekmez) simidi.Sokak simidi değilde pekmezli simit desek daha doğru olur.
çay+pekmezli simit:aha:
olmaz dersen ki fırınlara bizde pekmezli yapıyoruz bende yapıyorum evde simit pekmezli ama öyle olmuyor :d:

sonradan tuz serpmek simide :hmmm yanında peynir yesen :hmmm

:hmmm

sabah Çalıştııgm Yerde Kahvaltı Yapacagım zaman Hangisi Bana en Yakınsa Ondan Alırım Tembellik Malesef Bazen Lezzetin Önüne geçiyor :ah
:ehe:ehe

en güzel isokaka simidi meyve suyuyla muhteşem ikili :D
:oke: aynen :eller:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
:).

Paranoya

Paranoya

Üye
fark etmez simit simittir yeterki susamı olsun :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Simit sevmem. Karaciğeri yağlandırmaktan öte insana hiçbir yararı olmayan bir hamur işi :hmmm
Ama yersem pastane simidini tercih ederim. Daha lezzetli oluyor eğer iyi bir pastaneden çıkmış ise.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Simit sevmem. Karaciğeri yağlandırmaktan öte insana hiçbir yararı olmayan bir hamur işi :hmmm
Ama yersem pastane simidini tercih ederim. Daha lezzetli oluyor eğer iyi bir pastaneden çıkmış ise.

simit karaciğeri yağlandırıyor :hmmm simite gelene kadar :d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Karaciğeri en fazla yağlandıran besin maddesi olduğunu iddia etmedim zaten.
Ben bir besini tüketirken öncelikli olarak sağlığıma olan etkisine bakarım. Damak zevkinden ötedir benim için.
O nedenle karaciğeri yağlandırmaktan öte hiçbir işlevi olmayan bir besin maddesidir simit. Tüketmem.
Tükettiğimde de hangi türünü tercih ettiğimi yazdım ki konunun amacı da bu sanırım.

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Ata abi sen her yediğinin böyle hesabını yaparsan aç kalırsın :ehe. Bence sokak simidi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...