ŞOK ŞOK Ücretsiz tv izlemek için tüm SonyE. lar içeri

Peki bu telefon sürümünü db2020 olarak değiştiremezmiyiz

melogram

Üye
db2020 nedir ?

teşekkürler. k790 var ama vodafone yok..

selimix_

Üye
Mukemmel calısıyo gardas eline saglık

3rhan336

Üye
k750 için olanı yokmu???

onur407

Üye
kardeşim öcelikle eline sağlık
ama w810i de oluyomu ben denedim denedim olmadı yanlış mı yaptım acaba...

peki arkadaşım bu dediğin olay türkcell'de oluyomu yoksa sadece vodafone için mi?...boyle bir paulaşım yaptığın için teşekürler =)

ktlbyln

Üye
w880 de rar lı dosya tele attım hiç bişi olmadı .ayrıeten rar dan da çıkmıo o dosya biraz yrdım lütfen

berk_20

Üye
eline sağlık ellerin dert görmesin kardeş

smaucen

Üye
arkadaşım ben de w880 var ama tel bana sormadı mms ayarını sonrada bağlanamadı dedi ne yapmamı önerirsiniz

allah rızası için de biri w810i ne yapılacak onu soylesin lütfen arkadaşlar olmuyorsa oluyo dielim kaç zamndır uğraiıyorum sadece kanalların üstüne gelince gönder yazıyo anlamadım.LÜTFEN!!!!

arkadaşlar ben k790iye yükledim çalışıyor.telefonda dosyaların yanında real yazısı olmasına dikkat edin.w810i'si olan arkadaşlar yazılımın versiyonunu güncelleştirin belki çalışır.sağol kardeş.emeği ne sağlık.

Oncelikle Tesekkurler... Kardesim Link Olmus Error.. YENİLEYİP Ozel MESAJLA Linki Verirmisin.. Bekliyorum..

Tesekkurler.

mehmet1.

Üye
bunun turkcell için olanı varsa göderin lütfen benim telefona uydu ama hattım vodafone değil lütfen türkcell için olan varsa gönderin...

n73 de denedim sorunsuz çalısıo arkadaslar tv kanallarını tek tek atacaksınız dosyayoneticisnn içine