sok sok sok c905 turkce yapma

Sponsorlu Bağlantılar

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
sok sok sok c905 turkce yapma
c905 i nasil turkce yapabiliriz

• Beğen
Tepkiler: muri1

reis07

Üye
fransada olanlar icin gecerli degil bu kardes bilgin olsun update servisinde tr sitesinde 905 YOK onun icin olmuyor

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
aafdsfsdfdsf

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
vay be kimsenin ilgisini cekmemis bu sekilde diger sony ericssonlarida dilini turkce yapabilirsiniz yinede siz bilirsiniz yakinda yetkililere bildiririm konuyu kapatsinlar diye

krshrlimemo

Üye
tsk

--------------- Ekleme ---------------

tsk lerde neden hepsini bir araya getirip sunmuyosun ben acikcasi ugrasak istemedim ama yine de saol

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
bir tessekkuru cok gorenler icin

PalmerTech

PalmerTech

Üye
güzel paylaşım olmuş da ben de c905 almak istiyorum ama Türkiye'de yok, bakalım ne zaman gelecek..

Bu arada oyun deneyimlerini anlatsana real football 2009 3D gibi oyunların görselliği nasıl, mesela nokia n85 (sybian tabii ki) bunun resimlerini koyuyor:

sen de böyle bir resim eklersen muhteşem olursun dostum ;)

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
bende c905 yok samsung i900 omnia kullaniyorum zaten c905 almak istemem senin n85 ondan daha iyi bence gorsel olarak telefon cok guzel ama islatim sistemi java ona gore guzel programlar yok yinede sen bilirsin

PalmerTech

PalmerTech

Üye
adresinde çok uygulama var biliyorsundur bu siteyi, benim için yeterli bir telefon daha doğrusu ben koyu sonyericssonculardanım :) mesaj için sağol ;)

husam77

Üye
Eline emeğine saglık çok teşekkür ederim uzun zamandır türkçe menü yüklemeye çalışıyordum sagol

cumali4863

Üye
olmadıkardeş cok denedim

SAÇLI

SAÇLI

Üye
selam güven kardeş bende c 902 var denedim olmadı banada yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürleer.

kanno

Üye
ya cok tesekkür ederim de bu a2 uploader i nasil temin edecegiz???
onu halletsem bi.. gerisini yaparim saniyorum

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadasim link oradaya nasil gormuyorsun

c902li arkadas birseyler buldum senin icin ama emin degilim olurmu olmaz mi ama korkma telefonuna bir sey olmaz a2uploader programini calistir telefonla baglantiyi kur orada bir yerde dil dosyalari olacak onu bulman lazim hatirladigim kadariyla sistem setting langue emin degilim oraya girdiginde en.lgn en.t9 bunun gibi telefonda olan diller gorunecek oraya asagidaki linkten tr.lgn ve tr.t9 fareyle tut gotur telefonu ac kapat update yap

bydogan20

Üye
emeğine sağlık kardeşim ama dediğin tüm aşamaları aynen yapmama rağmen telefon bi türlü türkçe olmadı . tüm adımları aynen yapmama rağmen en son güncelleştirmede telefonunuz zaten güncel diyor. bi yardımcı olursanız sevinirim. saygılar

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim tamam oyle diyor sana

sana soruyor yinede yuklesin mi 2 defa evet diyeceksin sonra bekliyeceksin sonra programin dediklerini yapacaksin en son telefon acilinca lutfen bekleyin demesi lazim olmazsa menuden degistirin

icefullmoon

Üye
Dostum paylaşım için teşekkürler. yalnız costimize.xml dosyasına sağ yıklayıp read dedim ama herhangib biryere ph_out diye bir klasör oluşmadı ben yine devam ettim dediklerini aynen yaptım güncelleme servisi çalıştı güncelledim telefon tekrar kapatıp açtım uzun bir bekleyişte sonra telefonu açtım ama dil seçeneklerinde yine Türkçe yoktu ve ben mecburen ingilizce kullanmaya devam ediyorum
ilgisi varmı bilmiyorum ama telefon vodafone telefonlardan sim kilidi yok ama açılıp kapanırken vodafone logolu açılıp kapanıor tel almanyadan gelme

Çok teşekkür ederim dedikleriniiz aynen uyguladım ve c905 im artık türkçe..:oke:

ahmet_artem

Üye
emegine saglek kardesim

erhancam

Üye
link var mı

muri1

muri1

Üye
Arkadasim link varda bizmi göremiyoz yoksa ??????????????????

Üst Alt