Haber Şok Okey Hayranlarına Müjde Online Okey Oyunu Mağazada

Konu Sahibi
Şok Okey Hayranlarına Müjde Online Okey Oyunu Mağazada

okey oyunu mağazada 1 tane vardı ama online hiç yoktu peak games okey plus ve facebook okey sürümünü windows phone 8 için geliştiriyor ancak o gelene kadar online okey oynamak isteyen SAYIN. windows phone 8 kullancıları artık okey oynuyabilcek.facebook okeyin tasarımına benzeyen oyunu bu linkten indirebilirsiniz..

..

Tepkiler: katil_197 ve @evleaks
çogzel laaAma neden bu kadar gereksinime ihtiyacı var??

Uygulama gereksinimi
  • Randevular
  • Kişiler
  • Telefon kimliği
  • Sahip kimliği
  • Video ve fotoğraf çekme
  • Medya kayıttan yürütme
  • Mikrofon
  • Veri hizmetleri
  • Push bildirim servisi
  • SD kart
  • Hareket ve yön sensörü
  • Cüzdan

Konu Sahibi
sorun olmaz microsoft kotu bi program olsa denetleyip yayınlıyor ..

Tepkiler: katil_197 ve @evleaks

braayn

Üye
vurdu gooolll oldu tşkler
Sabri reyiz

serecans

Üye
teşekkürler indirdim hemen

Dediğin gibi çok fazla özellik istiyor.Kişiler,cüzdan,telefon kimliği ve sahip kimliği muhabbetleri hoşuma gitmedi ama mikrofon istemesini ben şöyle yorumluyorum belki oyuna sesli komut gelebilir yani arkadaşlarla sesli konuşma gibi oyun içinden ama ben şahsen indirmeyi düşünmüyorum çünkü dediğim özellikleri istemesi hoşuma gitmedi

Aynı şekil ben de tam indirecektim onları gördüm vazgeçtim.

Belki sorun olmaz ama yine de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Harbiden bir okey oyunu benim rehberimi ne yapacak? Hadi bunda kötü niyet yok diyelim. Ne var?

dediğiniz gibi bu izin konusu gerçekten saçma geliyor bana da çoğu uygulamada, saçma sapan uygulamalar konum bilgilerini kullanmak istiyor diyor ne yapacaksa sanki anlamış değilim...

Arkadaşlar öncellikle haber için teşekkürler , oyun ılk baştan kasmalara başladı , rehbere felan erişmeside biraz tuhaf geldi , ben şimdilik kaldırıyorum kullanıcı sayısı yeterli düzeye gelince oynanabilir.

turka_10

Üye
oyun l 920 de çıkış yapmıyor yüklemeyin boşuna güncelleme gerekli şimdilik fiyasko.