Adam akıllı online oyun?

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
520 mi alınır online güzel oyun için?

Hayırlısı olsunWindows Phone alıyorlar sonra oyunları biz saklamışız da yeni gelenlere vermiyormuşuz gibi davranıyorlar. Oyun zaten çok değildi ki sen almadan önce de böyleydi.

Şöyle bir soru sorayım 520 mimi alınır oyun için demişsiniz ancak online yüksek oyunlardan kaç tanesi 512mb ram desteklemiyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim 520 10gblık oyunda açar ama gel bibnde oyna bide 52de fifa oyna bkıyım 1320 almalıydın kardeşim ha orası doğru oyun konusunda berabt wp buyuk pyunlar var ama bence telde basit oyunlar olmalı 20 30 mb civarı oda googleplayde appstorda var bizde yok denecek kadar az buyuk oyunlar var ama

evensan

Üye
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şöyle bir soru sorayım 520 mimi alınır oyun için demişsiniz ancak online yüksek oyunlardan kaç tanesi 512mb ram desteklemiyor.

Açıp açmaması problem değil kardeşim, oyun için alınacak telefon farklı, bu farklı. Ona bakılırsa pclerde de oyun oynanıyor ama oyun bilgisayarı diye birşey var.

Bir kere oyun için tek gerekli olan şey ram değil, oyuncu adam ekran çözunurluğune de bakar, işlemcisine de bakar. Şu an sınırlama yok ancak oyuncu adam donanımı her zaman yüksek tutmak ister ;-)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve GianniInfantino
Secret Light

Secret Light

Üye
Ben bile araştırdım aldım telefonumu hemde çok memnunum
525 kullanıyorum daha ne bir kasması donması olmadı taş gibi telefon çok stabil arkadaşların dediği gibi oyun için alıcaksan git tablet al sucu wpye atma wp gelişen bir sistem.

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

Üst Alt