şok haber diye buna denir!!! umudumuz soneday :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreartuc

emreartuc

Üye
yok soneday gayet iyi işler çıkarıyor s60 içinde program yazıyordu güveniyorum ona ben hallder inş :)

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben güveniyorum ve hertürlü yardıma açığım.. Tabiki elimden geldiği kadar.. Ama yeterki istesin sabahlarim hiç sorun değil..

hotboy_ist

Üye
Bu şu an varolan bi proje ki 4-5 aydır var. Hatta portlar çıkmaya başladı... Eminim Soneday de bu sdk olayını kavrayıp isteklere göre porta başlayacaktır. Her zaman destekliyoruz...

incelemek isteyen

ilk iphone port

bu sayfanın en altında var... ilk iphone port....

pcwolf

pcwolf

Üye
Onun dedikleri sadece laf, flaş yapacaktı da videoları izleyecektik de ohoo gördük gördük...

AYNA

AYNA

Üye
Eğer hakketten böyle birşey yapacaksa destek olalım adama..

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Onun dedikleri sadece laf, flaş yapacaktı da videoları izleyecektik de ohoo gördük gördük...

biliyorsan kendin yap arkadaşım.. Seni görelim bizde.. Adam mecbur değil.. Yapmaya çalışıyor.. Biraz anlayışlı ılımlı olsak?

pcwolf

pcwolf

Üye
biliyorsan kendin yap arkadaşım.. Seni görelim bizde.. Adam mecbur değil.. Yapmaya çalışıyor.. Biraz anlayışlı ılımlı olsak?

Bilmeden tepki alıyorum, bilmeden tepki vermiş gibi...

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Niye tepki verdiğimi de ben ve Dhden çoğu arkadaş iyi bilir ama... Bilmeden etmeden tepkiye devam

peki bu saçma değilmi sencede? bu, 10 kişilik bir grupta iki arkadaşın birşeye kahkahalarla gülüp, sorulduğunda ise aramızda bi espri varda demesi gibi birşey..

pcwolf

pcwolf

Üye
peki bu saçma değilmi sencede? bu, 10 kişilik bir grupta iki arkadaşın birşeye kahkahalarla gülüp, sorulduğunda ise aramızda bi espri varda demesi gibi birşey..

Eee sebebini hiç sormaya gerek duymadan tepki verdin tepki aldın diyon sordun da söylemedim mi arkadaşım.

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
tepki verirken ''çünkü'' deseydin o zaman kardeş.. ve açıklasaydın.. sen açıklama yapmazsan ben nereden bilebilirim bi sebebin olduğunu? bilmeden konuşuyormuş gibi bir cümle çıktı ortaya bende tepki verdim.. ikimiz açısındanda yanlış anlaşılma olmuş uzatmayalım neyse..

muratcan1905

Üye
umarım bunun sonuda pes 11 gibi yarım ekran olmaz

emincik46

emincik46

Üye
Nokia Qt tabanlı uygulamayı yazdı diğer sistemlere port etti bile yani :) Çok güzel çok güzel. Umarım iyice geliştirirler de yazılımcılar artık Qt tabanında yazmaya başlarlar. İş yine yazılımcılarda bitiyor, Qt tabanına geçmesi lazım şirketlerin. Microsoft anlaşmasından sonra, bu iş için Microsot'un yazılımcıları ve bağlantıları kullanılabilirse daha çabuk ve etkili bir şekilde yayılır diye düşünüyorum. Umarım Nokia halleder şu işi, diğer yazılımcılar da kabul eder, bir devrim olur bu mobil dünyada :)
ee bu süper bi haber dostum !!:oke::aha::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...