soft format yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
soft format yardım lütfen
7072 mi 7370 mi o kodla format attım telefona yedekleme almama rağmen... telefonu açtım resimlerim yok videolarım geri yüklenmedi. Onları geçtim mailimi sadece gmail ekleniyor hotmaili yaparken hata veriyor.. Ovi mağaza hem uygulamaların içinde hem ana ekranda bulunuyor en fazla sinirimi bozanda bu oldu oviyi uygulamalar içinden silme imkanım varmı

----------Eklendi @ 22:21:11 ---------- Yazıldı @ 22:11:37 ----------

014.002 yi yeniden yüklicem en so versiyonu bir sorun çıkar mı ?

marsoy

marsoy

Üye
*#7370# yaptıysan hepsi silinir malesef

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağaza yı? nasıl halledebilirim sinirlerim bozuldu o uygulamaların içinde dururken

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ovi magaza da gdiyo kardes bastan indryosn

marsoy

marsoy

Üye
bence oviden v14 tekrar yükle daha sağloklı olur ama silinen resim video varsa geri gtremezsin artık

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
bence oviden v14 tekrar yükle daha sağloklı olur ama silinen resim video varsa geri gtremezsin artık

Ya yüklerkende usb baglantısı kesiliyo diyor deli edecek bu telefon... v14 üde izin vermiyo ki

marsoy

marsoy

Üye
aslında ben bir çok kez format attım ama ovi gitmedi özelikle v14 versyonda ama senin ovi mağazan nasıl silindi anlamadım eğer ovidendende yükleyemiyosan mecbu flaş atcan ynede konulara bi bak

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
aslında ben bir çok kez format attım ama ovi gitmedi özelikle v14 versyonda ama senin ovi mağazan nasıl silindi anlamadım eğer ovidendende yükleyemiyosan mecbu flaş atcan ynede konulara bi bak

ya ovi silinmedi ovi çalışıyor ama hem uygulamaların içinde hemde ana ekran da var :D

----------Eklendi @ 23:03:14 ---------- Yazıldı @ 22:51:08 ----------

ya güncelleme denetleniyor diyor ama hiç bir şey gelmiyor ... eski versiyonu da yükleyemiyorum ki

marsoy

marsoy

Üye
şimdi ovi mağazan yüklenmiyor var ama yüklenmiyo ölemi kardeş

----------Eklendi @ 23:06:45 ---------- Yazıldı @ 23:05:43 ----------

v14 navifirmden flaş atcan ovi suitidende yüklenmiyosa

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ovi mağazan yüklenmiyor var ama yüklenmiyo ölemi kardeş

----------Eklendi @ 23:06:45 ---------- Yazıldı @ 23:05:43 ----------

v14 navifirmden flaş atcan ovi suitidende yüklenmiyosa

ya ovi var yüklşeniyor ama daha önceden ovi sadece ana menüdeydi( rehber- mesajlar- uygulamalar olan ana menü) ama şimdi hem ana menüde var hemde uygulamalarr dosyasının içinde 2 yerde birden oluştu...

pasha14

pasha14

Üye
Sen en iyisi telefonu aldığın yere götür yazılım atsınlar.

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdi v1,4 ü yeniden yükledim sonunda... anna çıkınca onu da yüklerim eğer bir sorun olursa mecbur bir şeyler düşünüce.. yazılım atmak o kadar zor mu ya :D flashlamayı ögrenemezmiyiz gerekirse..

bide 1,4ü yüklememe rağmen rehber hala duruyor geri yükleme yapmamama rağmen yapamamıs mıyım 1,4ü yüklemetyi?

_ardaa

_ardaa

Üye
ya ovi var yüklşeniyor ama daha önceden ovi sadece ana menüdeydi( rehber- mesajlar- uygulamalar olan ana menü) ama şimdi hem ana menüde var hemde uygulamalarr dosyasının içinde 2 yerde birden oluştu...

Sen onu takma kafana bende Star Tv ve Kanal D'den 3'er tane var, web tv klasöründe 2 tane uygulamalar da 1 tane, kısayol sayısı birşekilde artıyor ama bir süre sonra düzeliyor.

marsoy

marsoy

Üye
oviden güncelleme yaptıysan bişey silinmez eksikleri kurar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt