soft format sonrası n8 titremiyor neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
soft format sonrası n8 titremiyor neden?
n8 e soft format attım daha oncede atmıstım bı sıkıntı yoktu ama bu kez attıgımda telefon titremez oldu güç tasarrufunda deil neden titremiyor bilgisi olan yardımcı olabılırmı ..

---------- Eklendi @ 22:38:12 ---------- Yazıldı @ 22:20:20 ----------

bilgisi olan yokmu arkadaslar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
titreşimle bildirim açıkmı?

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
titreşimle bildirim açıkmı?
evet acık tıtresımle ılgılı hersey acık soft format attıkdan sonra tıtresım kapandı ayarlarda bı sıkıntı yok düşme olmadı olsa titreşim motoru arıza yaptı dıcem ama oda olmadı neden oldu anlamadım ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını çıkarıp öyle dene birde

SilentOne

SilentOne

Üye
yada softa bir sorun çıktı titresim gitti

slant1111

slant1111

Üye
yaz geldi ya ondandır :)

kedimi_7_m

Üye
hard format atmaktan baska secenegın yok sanırım veya kapat ac bakalım belkı duzelır donanımlık sorun yoksa hard formatla her sey duzelır enım ol

atakan25

atakan25

Üye
soft format atmayın n73 te de c6-01 de de ciddi sorunlar yaşadım hard atıp yazılımı tekrar yüklemekle uğraşırım daha iyi

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Herkezin dediği gibi hard at geçer :):)

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
[engin];4593257' Alıntı:
hafıza kartını çıkarıp öyle dene birde
hafiza karti kullanmiyorum yinede eyvallah

---------- Eklendi @ 00:25:07 ---------- Yazıldı @ 00:23:42 ----------

hard format atmaktan baska secenegın yok sanırım veya kapat ac bakalım belkı duzelır donanımlık sorun yoksa hard formatla her sey duzelır enım ol
dedigin gibi bi hard format atayim hic atmak istemiyorum ama titresimsizde olmuyor telefon ..

moonstar90

moonstar90

Üye
Bende de aynı sorun var nokia c601 kullanıyorum düşürmedim titreşim gitti soft attım işe yaramadı hard atmak istemiyorum uğraştırır hem orjinal uygulamalar mağaza felan gidiyomuş o yüzden servise vercem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt