Soft Format attım VE...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

about123

Üye
    Konu Sahibi
Soft Format attım VE...
Arkadaşlar Telefona Soft Format attım. hafıza Kartını Biçimlerdirdm Telefonumla Yeni bir başlangıç Halindeyiz . :D
Ana Wifi den Modeme bağlanırken bağlandı olarak gözüküyo Opera ya girince uzak sunucu bulnamadı(sayfa Görüntülenemiyor) Çıkıyo Ablamın Tel. Giriyom Sorunsuz Modeme. TElefonu kapatım açıyom Filan Sonra Bağlanıyo Zorlaya Zorlaya.Bi ayarıylamı oynadımkii:::

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bağlantılardan önceliği değiştirip dene olmazsa hard format at.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bağantı ayarlarında hata vardır

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bir de farklı bir Tarayıcı ile bağlanmayı dene eğer bağlanıyorsa Opera'da bir problem vardır.

about123

Üye
    Konu Sahibi
1. Zaten Öncelikte 1. Sırada
2. Telefon Da (web) den De Girmiyo..
3.Bağlantı ayarları ne olmalı bi resim çekim Atarmısınız?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok kolay ve hızlı
Telefon kapalıyken
Kırmızı tuş * yeşil tuş * kamera tuşu * telefonu açma kapama tuşu .

5 dakikanı almaz.

about123

Üye
    Konu Sahibi
Kendini Zekimi Zannediyon Furkan Atmıcam Hard Format ..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne alakası var zekiyim demedim ayrıca neden böyle birşey dedin anlamadım ?

about123

Üye
    Konu Sahibi
hadi ben oyle yapılınca soft format atıldıgını bılmesem cok onemlı dosyalar olsa telefonda.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Soft format ve hard format atarken hafıza kartına birşey olmaz hepsini yedekleyip at yani bu kadar basit de hitabına dikkat et ben sana kötü birşey söylemedim ben sana aslında gereken cevabı veririm ama neyse

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hadi ben oyle yapılınca soft format atıldıgını bılmesem cok onemlı dosyalar olsa telefonda.
Kardeşimizin herhangi bir art niyeti yok dostum. Ayrıca zaten h.kartını biçimlendirmişsin yani kaybedecek birşey yok neticede hardformat denemeni önermiş sadece.

hikmet366

hikmet366

Üye
Arkadaşlar Telefona Soft Format attım. hafıza Kartını Biçimlerdirdm Telefonumla Yeni bir başlangıç Halindeyiz . :D
Ana Wifi den Modeme bağlanırken bağlandı olarak gözüküyo Opera ya girince uzak sunucu bulnamadı(sayfa Görüntülenemiyor) Çıkıyo Ablamın Tel. Giriyom Sorunsuz Modeme. TElefonu kapatım açıyom Filan Sonra Bağlanıyo Zorlaya Zorlaya.Bi ayarıylamı oynadımkii:::

Ed bendede oluyor ama modeme reset atıyorum öle giriyorum

about123

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Furkan Özürdilerim Art niyetin olmadığını anladım..

lolaman

lolaman

Üye
Hafıza kartını çıkarıp hard format at :zong:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt