Soccer Superstars 2012 v1.1.2 Oyunu HİLESİ (DENENMİŞTİR..)

Sponsorlu Bağlantılar

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
Soccer Superstars 2012 v1.1.2 Oyunu HİLESİ (DENENMİŞTİR..)
Arkadaşlar yabancı sitede buldum kendim denedim ve çalışıyor..suan bütün adamları 99 ve hersey tam:)

1)Önce Oyunumuzun Kayıtlı sdcard/android/obb/com.gamevil.soccer2012.global olan dosyayı yeniden adlandırılıp sonuna .bak ekliyoruz. com.gamevil.soccer2012.global.bak bu şekilde olacak..
2)Sonra Oyunumuzu Kaldırıyoruz.
3)Sonra Verdiğim Dosyadaki Oyunumuzu Kuruyoruz.
4)Yukardaki Değiştirdiğimiz Dosya İsmini Tekrar Eski Haline Getiriyoruz [om.gamevil.soccer2012.global bu şekilde
5)Oyunumuza Giriyoruz.Recharge bölümünden en son en fazla ne ise tıklıyoruz confirm diyoruz karşımıza direk google play uygulama yükleme hata gibi bir şey çıkar tamam diyoruz vee kuponumuz yükleniyor..istediğiniz kadar yapabilirsiniz fakat abartmayalım:)

NOT: Eğer Kayıtlı Oynunuz Varsa Bunları Yapmadan Önce GAMEVIL üyeliği almanız gerekmektedir.üyeliği aldıktan sonra OPTİON dan EXPORT DATA deyip oyunumuzu yedekliyoruz.Sonra Bunları Yapıyoruz.Hileli Oyunu Açtığımızda Oyun 0 dan baslayacak geri OPTİON'dan IMPORT DATA deyip varolan oyumuzu yüklüyoruz..bunun üzerinde kupon altın çektikten sonra GERİ EXPORT DATA YAPIP En Baştaki Gibi dosyayı .bak yapıp oyunu kaldırıyoruz.Geri GOOGLE PLAY 'den GÜNCEL SÜRÜMÜNÜ İndiriyoruz..indirdikten sonra Android/Obb de 2 adet dosya gözükür aynı şekilde .bak olmayan dosyayı siliyoruz. bizim .bak yaptığımız dosyayı yeniden adlandırıp .bak kısmını silip oyuna giriyoruz..GAMEVIL bağlı olacaktır SONRA OPTİONDAN IMPORT DATA deyip KAYITLI OYUNUMUZU EN GÜNCEL SÜRÜM İLE KUPONLU OLARAK OYNAYABİLİYORUZ..

BİRAZ UZUN GELEBİLİR BEN DETAYLI ANLATTIM 5DK SÜRMEDİ BENDE...

DOSYA LİNK:
SİFRE: androidgamehacks.net

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: bheart05

love1907

Üye
Bu oyunun hilesini her yerde aradım çok sağol

• Beğen
Tepkiler: bheart05

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yapamayan varsa yazabilir anlatabilirm...

nomad533

nomad533

Üye
arkadaşlar yapamayan varsa yazabilir anlatabilirm...
Hileli apk yi indirsem datayı kendi çekse hile uygulanılırmı çalışırmı yani?

- - - Eklendi - - -

Bende 1.1.3 var modunu bulamadım

duhan4108

duhan4108

Üye
Güzel sağol

tutas_tee

tutas_tee

Üye
Bende 1.1.3 var calismadi varmi yeni bir metod

dinemo

dinemo

Üye
kardes gamevil in kayit bolumunun linkini atarmsn

tutas_tee

tutas_tee

Üye
1.1.3 olani icin yokmu bir hile acaba????

Üst Alt