Mental Hospital IV 4 V1.07

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Mental Hospital IV 4 V1.07
Mental Hospital 4 v1.07 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını korku oyunları ile tanınan AGaming+ stüdyosunun üstlendiği sürükleyicilik ve oynanabilirlik bakımından başarılı bulduğu mükemmel bir oyundur. Mental Hospital 4’de hikaye kontrol ettiğiniz karakter ile video çekimi yapmak için gittiğiniz akıl hastanesinde mahsur kalmanız ile başlamaktadır amacınız gizemleri çözerek ilerlemek ve kurtulmaktır. Mental Hospital 4 1.07 sürümünde final güncellemesine ulaşmıştır zannedersem hikayeyi bitirdiler artık Mental Hospital 5’i bekleyeceğiniz… Karanlık mekanlar, ürkütücü sesler, garip yaratıklar ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Mental Hospital 4 Play Store’da 1.89TL’dir 640’dan fazla indirilmiştir.
KURULUMU
Mental Hospital 4 v1.07 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.agaming.mentalhospitaliv” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Mental Hospital 4 v1.07 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım. UYARI: oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.


İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: vedat1966 ve Bab-ı Umut


Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt