Snapdragon 845'li İlk Telefon Xiaomi Mi 7 Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Snapdragon 845'li İlk Telefon Xiaomi Mi 7 Olabilir
Qualcomm'un dün akşam düzenlenen Snapdragon Technology Summit etkinliğinde resmi olarak duyurduğu yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 845, ilk olarak Xiaomi amiral gemisi Mi 7 ile gelebilir.

Qualcomm'un Hawaii'de düzenlenen ikinci Snapdragon Teknoloji Zirvesi dün akşam başladı. Konferansın başında yonga seti şirketi, yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 845'i resmi olarak duyurdu. Qualcomm Technologies'in yürütme kurulu sorumlusu Cristiano Amon, Xiaomi CEO'su Lei Jun ile birlikte sahneye çıktı. Lei Jun, şirketin bir sonraki amiral gemisi Xiaomi Mi 7'nin yeni yonga seti tarafından desteklenen ilk akıllı telefonlar arasında yer alacağını söyledi.

Snapdragon 845, mevcut Qualcomm'un mevcut amiral gemisi yonga seti Snapdragon 835 gibi 10 nm üretim teknolojisi ile üretilecek. Snapdragon 845, sahip olduğu X20 modem sayesinde yine Gigabit LTE hızlarını destekleyecek. Ayrıca yeni yonga seti Snapdragon 845, dizüstü bilgisayarlar ve dönüştürülebilir cihazlar gibi sürekli bağlantılı cihazlar üzerinde de çalışacak.

ASUS ve HP yetkilileri, 2018'in ilk aylarında Snapdragon mobil platformları tarafından desteklenen ilk taşınabilir bilgisayarları piyasada göreceğimizi açıkladı. Bu cihazlar, tüm gün süren batarya ömrü ve ince, şık ve fan gerektirmeyen PC tasarımı ve tam sürüm Windows 10 ile birlikte geliyor olacaklar.

Qualcomm Snapdragon 845'in detaylı teknik özellikleri henüz açıklanmadı ancak, Cristiano Amon, bugün düzenlenecek yeni bir oturumda tüm detaylarının açıklığa kavuşacağını belirtti.
Snapdragon 845'li İlk Telefon Xiaomi Mi 7 Olabilir
 


Üst Alt