ahmethan046
Üye
SMSCON lutfen yardim arkadaslar
Merhaba.çalınmaya karşı koruma olarak bildiğim şu SMSCON un tam olarak ayarlarını anlatabilecek üstadlardan mümkünse resimli olarak anlatabilecek arkadaşlar dan YARDIM bekliyorum.
eğer yok ise o zaman bu uygulamayı tam ve eksiksiz olarak nasıl kaldırabilirim.
kurulumu yaptıktan sonra sadece e-posta olarak bilgilendirme kısmına e-posta adresimi yazdım hotmail için port ve server i bilmediğimden başarılı olamadım
daha sonra uygulama yöneticisinden kaldırdım fakat telefon ha bire internet bağlantısı kullanıyor.nerdeyse kotami dolduracak. açıp kapattım yine aynı
apt-get -f install
apt-get -f upgrade
apt-get -f autoclean
ayrı ayrı yaptım yine sonuç alamadım.
ayarları çok teferruatlı ise en azından e-mail ile bilgilendirme yapacak kadar anlatırsanızda çok makbule geçer.
şimdiden teşekkür ederim.
eğer yok ise o zaman bu uygulamayı tam ve eksiksiz olarak nasıl kaldırabilirim.
kurulumu yaptıktan sonra sadece e-posta olarak bilgilendirme kısmına e-posta adresimi yazdım hotmail için port ve server i bilmediğimden başarılı olamadım
daha sonra uygulama yöneticisinden kaldırdım fakat telefon ha bire internet bağlantısı kullanıyor.nerdeyse kotami dolduracak. açıp kapattım yine aynı
apt-get -f install
apt-get -f upgrade
apt-get -f autoclean
ayrı ayrı yaptım yine sonuç alamadım.
ayarları çok teferruatlı ise en azından e-mail ile bilgilendirme yapacak kadar anlatırsanızda çok makbule geçer.
şimdiden teşekkür ederim.