sms yazması en rahat telefon yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sms yazması en rahat telefon yardım
slm arkadaşlar sms yazması rahat bi tel arıyorum 2. tel olarak. tek önemli kriter şarjının uzun süre dayanması ve smsde rahat olması. bütçeye gelince nokianın modelli telleri zaten max 3 4 gün gidiyor oyuzden modelli bişe olmaması lazım.

önerilerinizi bekliyorum

bu arada diğer modellerde olarabilir V3ü duymuştum çok yakışıklı tel ama sarjı nasıl gidiyor bilmiyorum

ash54

Üye
valla 6300 ideal sms için onun dışında şarjı bayağı uzun giden ve yazmasıda rahat 1100 ve 2100 var tabi onları tercih edeceğini pek zannetmiyorum

konu daha once acılmıstı sanırımarama yaparsan rahatlıkla bulabıleceksın

kaan0

Üye
büyük tuşlu olarak 110i var tuşları birbirine çok yakın değil ama sakın n70 n73 tarzı bişey alma onlar çok küçük tuşlara sahip

Konu Sahibi
valla 6300 ideal sms için onun dışında şarjı bayağı uzun giden ve yazmasıda rahat 1100 ve 2100 var tabi onları tercih edeceğini pek zannetmiyorum
2.tel olarak alcam zatenadım zübbeye çıkar snradüşük iyidir 6300ı hiç sevemedim gitti yaa ama tuşları sert onun

büyük tuşlu olarak 110i var tuşları birbirine çok yakın değil ama sakın n70 n73 tarzı bişey alma onlar çok küçük tuşlara sahip
o tarz bişey bakıyorum zaten ama tek sorun tipi çok tipsiz yaa şuan n70 kullanıyorum zaten oldukça küçük ama abartılacak kadar kötü değilmiş 1senedir gocunmadan kullanıyorum valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...