SMS yazmak hastanelik etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SMS yazmak hastanelik etti
Günde 100'den fazla mesaj gönderince hastanelik oldu.

İki elinde his kaybı oluşan ve nesneleri tutamaz hale gelen Levitz'in medikal bileklik takması gerekti. Ağrı kesici iğneler de vurulan genç kızın bileklerinden ameliyat olması da gerekiyor.

Doktorlar Levitz'deki rahatsızlığın karpal tünel sendromu olduğunu belirtiyor. Bu rahatsızlık bilekteki sinirlerin sıkışması sonucu meydana geliyor ve genelde klavyede çok sık yazma sonucu oluşuyor.

Annie buna rağmen mesaj alışkanlığından vazgeçememiş. Sadece sayıyı günde 50 mesaja indirebilmiş. "Biliyorum yeterli değil ama deniyorum" diyor ve yazmanın daha kolay olduğu bir iPohe almayı umuyor.

"Ellerimde his kaybı oluşmaya bayladı. Tabak almaya çalışıyordum ama ellerimin arasından kayıp gidiyordu" lise öğrencisinin ameliyat olması da gerekecek.

Annesi ise Carrie Levitz kızını cep telefonundan uzak tutumadağından yakınıyor.

Tepkiler: galata-05 ve ebuş...

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Desenize bizim ülkemizde milletin hali fena. Tanıdığım bütün gençler öyle bir mesaj yolluyor ki günde 100 ne ki .

günde en az 200 tane yazıyorum ama turp gibiyim

Fazla Yazmıyorum Ama Ayda 2000 tane Felan Azaltmam Lazım

Tarafımca verilmişit ama teşekkürler bilgin için Bana ayda 10000 yetmiyor ama maşallah hayvan gibiyim

bende 10.000 sms çok bitirdim ama bişey olmadı

bu konuya dikkat Türklere etkisi yok arkadaşlar hiç sıkılmayın ben günde 250-300 adet atıyorum bişi olmuyo panik yapmaya gerek yokk

Adilx05

Üye
Günde 500 Sms Atan Arkadaşım var Hemde o haftalık 5000 çıktığından Beri...Ona Bişi Olmadı...

minkara

Üye
bende günde ortalama 300 tane atıyorum bişide yok sapasağlam parmaklarım güselde basıyolar perfect performance

Nadir

Emekli Yönetici
yılda 1 tane bile atmam.

Necmati

Üye
benden 100 den fazla atıyom bende tık yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...