SMS atan VİRÜS ACİL YARIDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xd22

xd22

Üye
    Konu Sahibi
SMS atan VİRÜS ACİL YARIDIM
benim nokia n70 telofonum var içinde dolu tema oyun falan var hepsi 2 gb mmc kartın içinde kartı arkadaşın nokia 6630 una taktım hafıza kartımı.Onun hattı turkcell telofonda herkese sms atan virüs vardır temizlemek için ücretsiz scan indirin diye bir mesaj geldi kartı takınca. Benim hattım vodefone ve faturalı şu an tedbir için hatsızda kullanıyorum bunu silmek için yazılımı nerden bulabilirim gerçekten herkese mesaj yollamışmıdır(eğer yolladıysa babam beni öldürdü) telofon merak ediyorum acil yardım ve yollayıp yollamadığnı nerden nasıl öğrenirim:vur:vur:off::off:

--------------- Ekleme ---------------

bize ne forum nede vodefone yardım ediyor vodefone arıyorum teknik servise götürün diyor. 1 hafta içinde ne kadar ücretlik kullanım yaptığımı soruyorum bakamıyor ne yapayım şimdi ben :off:

xd22

xd22

Üye
    Konu Sahibi
saol cevabın için pc den nod 32 ile tarattım hafıza kartı içinden system app dosyasında solucan buldu sildi şimdi telofon ne durumda bilmiyorum telofon içinde kaspery tr yüklü virüs falanda bulmadı ama msj gönderdimi göndermedimi bunu öğrenmenin yolu yok mu vodefone müşteri hizmetlerini aradım bakamayız diyorlar 15 gün içinde vergi dahil faturam 15,43 müş saden 9,5 kampanya için normalde kesiyorlargeçen ay 20 gelmişti normalde 18-23 arası geliyor. sms inşallah göndermemiştir göndermeyede devam etmez

celibar

celibar

Üye
telefon virüsü ile bilgisayar virüsü çok farklıdır.telefona bilgisayar virüsü ile tıka basa doldursan bile telefonda asla çalışmaz.kaldı ki bilgisayar antivirusu de tel. virüsünü tanımaz.gel gelelim kaspersky mobile yeteri kadar iyi değil.virüsü bulamamasından belli.sen yine de antivir mobile ile tarat.demedi deme.faturan yüksek gelince işe yaşayıp yapamadığını anlarsın.hattından mesaj gidip gitmediğini anlamak için vodafone online işlemler menüsünden bakabilirsin.vodafone dökümü veriyor mu bilmiyorum ama...

umt_06_66

Üye
tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt