Smiley (İfade) İsteklerinizi Burada Belirtebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
@Praetor, Benim simileleri ekleyecekmisin?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diğer ifadelere gelince.
Siteye boş bir zamanımda ekleyeceğim arkadaşlar, ifadeler bölümüne yakışan ve sitemizin estetiğini bozmayacak olanları elbette.
Siz konsepte uygun ifadeler gönderin, ben siteye eklerim.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

YENİ ÇIKTI! - Copyright© By MarjinaL -TR

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Konuları birleştirdim arkadaşlar, benim açtığım konu zaten site hakkında bölümünde mevcuttu.

Öte yandan ifade ile kelimelerin kullanımı site kuralları karşısında benzer sonuçlara sahiptir.
Yani siz samimi bir arkadaşınıza yavrum diyebilirsiniz ancak tanımadığınız -örneğin- bir bayan üyeye yavrum diye hitap ederseniz ceza alabilirsiniz.
Popo kelimesi forumda kullanılabilir, tabii yine yerine göre. Tanımadığınız bir bayan üyeye popona şaplak atarım derseniz görürsünüz sonucunda ne olduğunu.
Ama samimi olduğunuz bir arkadaşınıza :bottom: ifadesini kullanabilirsiniz.

Sene yanılmıyorsam 2009'du, bırakın üyeyi, yönetimden iki arkadaşımız ceza aldı, yanlış yerde yanlış smiley kullanımı yüzünden. Smiley de buydu --> :horse:

Bu nedenle kullanılabilecek en abes yeri düşünerek sorgulamayın size garip gelen smileylerin varlık nedenlerini.
Olmadık yerde kullanan kişiler ha söz kullanmışlar ha smiley, yine cezalarını alırlar.

Fakat;
Küfür kullanımı başka bir boyutudur bu sorunun. Siz küfür kullanamazsınız MaxiCep forumunda. İstediğiniz kadar samimi olsun, koy bir tarafına rahman gitsin dersen cezayı yersin.
Aynı şekilde neden kullanıldığı belli olan ama birebir küfür olmayan, mesela o koyduğunuz smileyi de koyamazsınız foruma. Küfürdür çünkü bellidir. Hatta burada sormasaydınız da kullansaydınız ceza alırdınız yine.

Diğer ifadelere gelince.
Siteye boş bir zamanımda ekleyeceğim arkadaşlar, ifadeler bölümüne yakışan ve sitemizin estetiğini bozmayacak olanları elbette.
Siz konsepte uygun ifadeler gönderin, ben siteye eklerim.

Boşver simileyi . Yaşadığına sevindim :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
PC den yeni çıktı!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Smiley ekleme sisteminde bir sorun var, kısa bir süre sonra bazı ifadeler eklenecek.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kim hortlattı bu konuyu

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bazi sitelerde hareketli smileyler var...
Ama neden maxicepdekiler hareket etmiyor!!!???

- - - Eklendi - - -

Isterseniz örnek bi site linkini verebilirin...
;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hareket etmiyor derken?

:yuru
:islik
:sarıl:
:off:
:op:
:alkis
:aman2:
:naughty:
:d:
:kop:
:bilmm
|-)
:kotu:
:bye2:
:ah
:vur

Çoğu hareket ediyor.
Hatta neden hareket ediyor diye şikayet etseydiniz daha yerinde olurdu :zuhaha: Gibi...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Yeni Çıktı! - Copyright© By MarjinaL -TR
[h=3][/h]

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bu nasil

- - - Eklendi - - -

asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşlar lütfen yapmayın.Bazı smileyler direkt msnden çalıntı onlar sitede yer kaplar sadece , bazı arkadaşların çok güzel smileyler var ve kendi ürünleri tebrik ederim.Lütfen sadece edep kuralları içindeki smileyler eklensin örneğin ''naber moruk'' smileyi eklense bazısı kullanırsa yönetimin vay haline siz niye eklediniz o zaman diyerek kendini savunacak üye.Ondan kafanıza göre boş smileyler yapmayın.

Üst Alt