Smiley (İfade) İsteklerinizi Burada Belirtebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

yunus4554

yunus4554

Üye
:D:ehe:kop2:

- - - dip not - - -

yunus4554

yunus4554

Üye

?...
[/QUOTE]

:kop2::kop2:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

TAP TAZE

Copyright© By MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

eğer photoshopta yapıyorsan televizyonda o cızırtı bölümünde kare geçişlerini hızlandır maxi bölümü aynı olsun

Photoshop kullanmıyorum. Paint :D ve gifleri birleştiren basit bir pro kullanıyorum :) ondada resim arası saniye ayarlama yok :( belki başka bir pro ile deniye bilirim :oke:

- - - Eklendi - - -

eğer photoshopta yapıyorsan televizyonda o cızırtı bölümünde kare geçişlerini hızlandır maxi bölümü aynı olsun

Photoshop kullanmıyorum. Paint :D ve gifleri birleştiren basit bir pro kullanıyorum :) ondada resim arası saniye ayarlama yok :( belki başka bir pro ile deniye bilirim :oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ekliyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

haaaaayıııırrrr :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

tamam düzelmiş :ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Konu başlığını değiştir.:oke:
şöyle yaza bilirsin;
'Siteye Eklenmesini İstediğimiz Simileler Var [Adminler Baksın...]'

spy ghost

spy ghost

Üye
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Maxicep yarışmaları bölümünde simile yarışması var hangi simileyi yollasak acaba? Yada başka bir tanemi yapsam? _________________________________________________________________________________________________
Herkez fikrini yazsın...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
başka bi tane yap. Ana çok farklı birşey olsun :D

- - - Eklendi - - -

o değilde PRAETOR yaşıyor mu ? Özel mesaj attım. Kaç gündür cevap yok :allalla:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Joker.

Joker.

Üye
Yardımcı olabilir miyim ?
Photoshop kullanmayı biliyorum .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuları birleştirdim arkadaşlar, benim açtığım konu zaten site hakkında bölümünde mevcuttu.

Öte yandan ifade ile kelimelerin kullanımı site kuralları karşısında benzer sonuçlara sahiptir.
Yani siz samimi bir arkadaşınıza yavrum diyebilirsiniz ancak tanımadığınız -örneğin- bir bayan üyeye yavrum diye hitap ederseniz ceza alabilirsiniz.
Popo kelimesi forumda kullanılabilir, tabii yine yerine göre. Tanımadığınız bir bayan üyeye popona şaplak atarım derseniz görürsünüz sonucunda ne olduğunu.
Ama samimi olduğunuz bir arkadaşınıza :bottom: ifadesini kullanabilirsiniz.

Sene yanılmıyorsam 2009'du, bırakın üyeyi, yönetimden iki arkadaşımız ceza aldı, yanlış yerde yanlış smiley kullanımı yüzünden. Smiley de buydu --> :horse:

Bu nedenle kullanılabilecek en abes yeri düşünerek sorgulamayın size garip gelen smileylerin varlık nedenlerini.
Olmadık yerde kullanan kişiler ha söz kullanmışlar ha smiley, yine cezalarını alırlar.

Fakat;
Küfür kullanımı başka bir boyutudur bu sorunun. Siz küfür kullanamazsınız MaxiCep forumunda. İstediğiniz kadar samimi olsun, koy bir tarafına rahvan gitsin dersen cezayı yersin.
Aynı şekilde neden kullanıldığı belli olan ama birebir küfür olmayan, mesela o koyduğunuz smileyi de koyamazsınız foruma. Küfürdür çünkü bellidir. Hatta burada sormasaydınız da kullansaydınız ceza alırdınız yine.

Diğer ifadelere gelince.
Siteye boş bir zamanımda ekleyeceğim arkadaşlar, ifadeler bölümüne yakışan ve sitemizin estetiğini bozmayacak olanları elbette.
Siz konsepte uygun ifadeler gönderin, ben siteye eklerim.

Üst Alt