benimki de helal olsunsağol
Eğer ban yersem söyle bizimkilere haklarını helal etsinler. Benimki helal olsun. Nolur nolmaz![]()
smiley yapımları can sıkıntısından bayağı arttı forumda 
benimki de helal olsunsmiley yapımları can sıkıntısından bayağı arttı forumda
![]()

Çaktırma![]()
bekleme yapma devam ett 
onaylanmali bence: bu arada hakkim helal olsun Ugur
![]()

Sen bile kendine ban atılacağını düşünürken yönetimin onaylamasını bekliyorsun yani![]()
bu simile var.Ben onaylayıp onaylamamasında değilim. Sadece kendine bile güvenmiyorsun o yüzden garip geldi
Amabu simile var.
Ben onaylayıp onaylamamasında değilim. Sadece kendine bile güvenmiyorsun o yüzden garip geldi![]()
Konuya gelirsek, biri argo ifade diğeri ise ayıp olarak kabul edilmiyor bile. Küçük çocuklar için olan çizgi filmlerde bile "popo" gösterilebiliyor. "ya rock" diye sadece bir grup ismi var. Ama bu smiley hazırlanırken o grubun varlığından bile büyük ihtimalle bihaberdiniz.
ama eklerseniz hani iyi olur diyoruz

Sinirlendiğim yok sadece kendi görüşümü belirtiyorum ve bizim siteye yakışan bir smiley olmadığını düşünüyorum

Smiley listesine koyarsak kesinlikle üyeyi banlama hakkımız olmaz. "O zaman neden koyuyorsun kardeşim ?" demezler mi ? Bak sen başından beri banlanmaktan bahsediyorsun. Çünkü bu smiley masum nedenlerden dolayı yapılmadı. Direk neyi vurguladığı belli. Diğer "popüler" olarak kabul edilen ama küfür kaynayan forumlardan değiliz.