Smiley (İfade) İsteklerinizi Burada Belirtebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
:islik smileyiniz hayırlı olsun

symbian.forever

symbian.forever

Üye
sağol :ehe
Eğer ban yersem söyle bizimkilere haklarını helal etsinler. Benimki helal olsun. Nolur nolmaz :islik

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
codblackops2

codblackops2

Üye
bu smileyi nerde kullanmayı düşünüyorsun :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
gereksiz bölümünde

spy ghost

spy ghost

Üye
sağol :ehe
Eğer ban yersem söyle bizimkilere haklarını helal etsinler. Benimki helal olsun. Nolur nolmaz :islik
benimki de helal olsun :ehe smiley yapımları can sıkıntısından bayağı arttı forumda :naughty:

burakkk97

Üye
onaylanmali bence :ehe: bu arada hakkim helal olsun Ugur :)

larten123

larten123

Üye
:allalla:

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen bile kendine ban atılacağını düşünürken yönetimin onaylamasını bekliyorsun yani :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Sen bile kendine ban atılacağını düşünürken yönetimin onaylamasını bekliyorsun yani :hmmm

Ama :bottom: bu simile var.

- - - Eklendi - - -

onunda olmasında bi sakınca yok. Ayrıca sadece gereksiz mesajlar ve deneme mesajları bölümünde kullanacağız

Revengeful

Emekli Yönetici

Ama :bottom: bu simile var.
Ben onaylayıp onaylamamasında değilim. Sadece kendine bile güvenmiyorsun o yüzden garip geldi :hmmm
Konuya gelirsek, biri argo ifade diğeri ise ayıp olarak kabul edilmiyor bile. Küçük çocuklar için olan çizgi filmlerde bile "popo" gösterilebiliyor. "ya rock" diye sadece bir grup ismi var. Ama bu smiley hazırlanırken o grubun varlığından bile büyük ihtimalle bihaberdiniz.

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Ben onaylayıp onaylamamasında değilim. Sadece kendine bile güvenmiyorsun o yüzden garip geldi :hmmm
Konuya gelirsek, biri argo ifade diğeri ise ayıp olarak kabul edilmiyor bile. Küçük çocuklar için olan çizgi filmlerde bile "popo" gösterilebiliyor. "ya rock" diye sadece bir grup ismi var. Ama bu smiley hazırlanırken o grubun varlığından bile büyük ihtimalle bihaberdiniz.

Sinirlenme sayın modum. Herşey sizin elinizde. Ben illa ekleyin demiyorum :ehe ama eklerseniz hani iyi olur diyoruz :ehe :islik

Revengeful

Emekli Yönetici
Sinirlendiğim yok sadece kendi görüşümü belirtiyorum ve bizim siteye yakışan bir smiley olmadığını düşünüyorum

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Sinirlendiğim yok sadece kendi görüşümü belirtiyorum ve bizim siteye yakışan bir smiley olmadığını düşünüyorum

Sadece gereksizlerde kullancaz :D

- - - Eklendi - - -

eğer başka bi bölümde yakalarsan direk bas sınırsız banı gitsin

Revengeful

Emekli Yönetici
Smiley listesine koyarsak kesinlikle üyeyi banlama hakkımız olmaz. "O zaman neden koyuyorsun kardeşim ?" demezler mi ? Bak sen başından beri banlanmaktan bahsediyorsun. Çünkü bu smiley masum nedenlerden dolayı yapılmadı. Direk neyi vurguladığı belli. Diğer "popüler" olarak kabul edilen ama küfür kaynayan forumlardan değiliz.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Smiley listesine koyarsak kesinlikle üyeyi banlama hakkımız olmaz. "O zaman neden koyuyorsun kardeşim ?" demezler mi ? Bak sen başından beri banlanmaktan bahsediyorsun. Çünkü bu smiley masum nedenlerden dolayı yapılmadı. Direk neyi vurguladığı belli. Diğer "popüler" olarak kabul edilen ama küfür kaynayan forumlardan değiliz.

Sadece gereksizlerde kullandırın . Yani diğer bölümlerde kodu yazsan bile çıkmasın. Mesela her hangi bi üyeye istediği bölümü göstermemek, o bölümü o üye için engellemek gibi. Ne demek istediğimi anladın ışte

Revengeful

Emekli Yönetici
Gereksizler derken başka siteden bahsetmiyoruz. Gereksizler bölümü forumun en aktif bölümlerinden biri. Orada rahat olabilirsiniz dediysek bir sınırı var. Ben ve birçok üye sürekli bu smileyı görmek zorunda değiliz. Rahatsız edici

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bende :bottom: bu simileden rahatsız oluyorum. Hadi gereğini yapın

Where is adalet ? :ehe

Üst Alt