Smartmovie Video Oynatici 5530,N97 and 5800 [Bütün s60v5'ler]

Sponsorlu Bağlantılar

borock

Üye
tşk ler

dsaasddsa

Üye
Ya smartmovie falan birsürü video player yükledim avi uzantılı videoları ya açmıyor ya da aşırı kasıyor.. Videoları donarak izleyince hiçbir keyfi olmuyor Telefonu hackledim sertifika sorunum yok program yüklerken ne olur bana düzgün bir video player söyleyin Telefonum Nokia 5800 XM Teşekkürler...

ByGoLgee

Üye
Sertifika hatası veriyor

ERNAİL1993

Üye
f f

BATTY

Üye
tarihide geri alsak sertifika hatası veriyor bu yokmu bunun signed olanı beyler

maksimgo

Üye
saol

122112122112

Üye
link dead

benneyapam

Üye
no codec for video format 'avc1' hatasını veriyor nasıl çözülür?

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

DALİ_19

Üye
çalışıyo da nie takılıyo yardım ltfn

humorous531

Üye
tskr

gomestai

Üye
harika paylaşım teşekkürler :oke:

EDIT:Alt yazı ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar için ufak bir rehper hazırlayayım dedim:

1-Öncelikle srt to sub programını indirmemiz gerekiyor çünkü program srt desteklemez yalnızca sub altyazı dosyalarını tanır (link aşağıdadır)

2-ardından programı açıp OPEN butonundan srt formatındaki alt yazımızı seçtikten sonra CONVERT butonunun solundaki select frame rate bölümünden filmimizin frame rate'ini seçiyoruz, bu frame rate'i bulmanın en kolay yolu, divx'imizin alt yazısını indirdiğimiz sitelerde, filmle uyumlu altyazının framerate'i yazar 23.976, 25 falan gibi. Siteden bulamadıysanız gspot programını tavsiye ederim (gspot programının sitesinin linki aşağıdadır).

3-Framerate'imizi de seçtikten sonra convert butonuna basıyoruz, işlem bu kadar. Son olarak smartmovie içinde Configuration>Subtitle coding ayarını Turkish'e getirdiğinizde altyazıyı Türkçe karakter problemi yaşamadan izleyebilirsiniz.

SRT TO SUB PROGRAMI

G-Spot Codec Information Appliance

Sitede yeniyim, açıkçası çok faydalanıyorum, benimde bir katkım olsun istedim :oke: herkese iyi eğlenceler

zarty1

Üye
Dİğer video playerlar arasında en iyi çalışanı bu hiç takılmıyor ama .avi uzantılı bir dizide ses alamıyorum. Ses codec'i yüklemek gibi bir olanak var mı ?

druzunagac

Üye
eline sağlık

hotbord_34

Üye
Yüklemiyor şuresi geçmiş setifika diyor ok

catkara

Üye
Arkadaşlar şimdiye kadar yüklediğim smartmovie programlarının hepsi bir süre sonra çalışmıyor.Yabancı bir sitede herkes imei numarasını gönderip ona göre s.rial no alıyor burda bunu bilen biri var mı?yoksa yasak mı?

greenleaf54

Üye
ulan madem işe yaramıyor neden koyuyorsun

Üst Alt