Lilac da nedense sertfika hatası alıyorum dostum cihaz hackli değil bu mu sebebi bilmiyorum ancak temalar signed gibi geldi bana bizde mi bi sorun var ki bu arada gerçekten teşekkürler oldukça kaliteli bir paylaşım diğerlerini bulma şansımız varmı en azından mavi ve yeşil olanı ...
Hacklemek sorun değil bizde biliyoruz ne yapacağımızı önem arz eden signed olanları bulup paylaşman çalış bakalım bulmaya merak ile bekliyoruz ...tel lerinizi hackleyin hacksiz tel kalmasın artık
----------Eklendi @ 11:00:20 ---------- Yazıldı @ 10:58:55 ----------
Tmm bulmaya çalışırım
Lilac da nedense sertfika hatası alıyorum dostum cihaz hackli değil bu mu sebebi bilmiyorum ancak temalar signed gibi geldi bana bizde mi bi sorun var ki bu arada gerçekten teşekkürler oldukça kaliteli bir paylaşım diğerlerini bulma şansımız varmı en azından mavi ve yeşil olanı ...
Teşekkürler dostum dediğim gibi gerçekten mükemmel paylaşım mavi ve yeşilede el atarsak çok iyi olur ...
Next Lilac İmzalandı : link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur kardeş Mavi Burda : http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-by-daeva-112-for-symbian-1-s60v5-587427.htmlTeşekkürler dostum dediğim gibi gerçekten mükemmel paylaşım mavi ve yeşilede el atarsak çok iyi olur ...