Smartmovie Video Oynatici 5530,N97 and 5800 [Bütün s60v5'ler]

Sponsorlu Bağlantılar

azisoktay

Üye
tttttttttt

Black_trouble

Black_trouble

Üye
Kullandıktan bir süre sonra tele reset atıyo :(

divane_25

divane_25

Üye
samsung i8910 hd kurdum programı açarken otomatik kapatıyo 1 saniye sonra flime dokundun dokundun dokunamadın kapanıyor bunun bir çözümü var mı

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
bilmem :D bende öyle bir sorun olmadi :D

beratltd

Üye
teşşekürler ellerine saglık.

hakan1948

Üye
link nerde

nhylmz

nhylmz

Üye
Link calisiyor ama tele yukledigin zaman sertifika suresi gecmistir diyor. Arkadasim neden bozuk seyler yukleyip milleti kandiriyorsun ki duzgun paylasim koy herkes yararlansin yada koyma o kadar bekliyoruz zaman kaybi

guven_1986

Üye
Arkadas lar Bu Program Kendim Tarafinca Denendi Güzel Kullanisli Bir Programdir.

Bu Program Divx,mp4,3gp,avi gibi Dosylari Calistira Biliyor Ben Bunlari Denedim ve Gayette Güzel Calistiriyor Bir Kac Video Format Daha Calisitiriyordur Belki Ben Yukardakileri Denedim ve 100% Calisitiriyor.Alt Yazi Destegi ile Birlikte Tabiki :) ;)

Uploaded with

Uploaded with

Iste Link Buyrun Arkadaslar :oke:

Not: Süresi Gecmis Sertifika Derse Tarihinizi 10.06.2009 Tarihine alin ve deneyin ;)
Not2: Olmazsa sertifakalip kurun ;)

Multiupload 1:

Multiupload 2:

Not: Tesekkür Buttonunu Unutma :)
tesekurler

--------------- Ekleme ---------------

tsk

kaanking

Üye
cocugu

fotomurat78

Üye
link ölü

omer1230

omer1230

Üye
teşekkürler

Aesir

Aesir

Üye
Teşekkürler güzel program.

desperadooo06

desperadooo06

Üye
arkadaşlar smart movie çalışıo play yaptığımda kapanıo ama 2 aydır yüklüydü önceden böyle bişey yapmıodu 2 gündür yapıo bilginiz varmıı:(:(

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

cakmakalper

Üye
bende videolarda donma sorunu var :S neden acaba açıklayabilirmi birisi 5800 telefon

Mashai

Üye
beyler sife falan istemiyor ama bu program telefonun açamadığı bir şeyi açmıyor yani bişey farketmiyor bende de var

--------------- Ekleme ---------------

core player indirin arkadaşlar

erdalkazer

erdalkazer

Üye
kardes 5530 da denedim mp4 formatinda video goruntulemiyor yani kendi kameram ile cektigim videoyu izleyemiyorum (realplayer'den izleyebiliyorum) ?

sonsabahh

Üye
arkadaslar gayet guzul sertifikalandırıp kurun elinize sağlık

^^Positive^^

Üye
teşekkürler...

mustic

mustic

Üye
nasıl sertıfıkaladınn kardess paylasabılırmııs?

Üst Alt