Smartmovie Video Oynatici 5530,N97 and 5800 [Bütün s60v5'ler]

Sponsorlu Bağlantılar

fatih545

fatih545

Üye
5800da filmler donuyor sanki biraz :) Teşekkürler.. ;)

schehn

Üye
cascas

35FuRKaN58

35FuRKaN58

Üye
bu şifre istiyor programın kendisi yok bi yerde şifresiz niye paylaşım açmıyorsunuz çektigimiz eziyetlere yazık o kadar film attık yarıda kesiyor

tahirtahir

Üye
teşekkürler linkleri indirdim..nokia 5800 telefonuma yükledim.düzgün çalışıyor.***** ı da yükledim.şifre istemiyor.çevirici kullanmaktan kurtuldum...videoları direk telefonuma yükleyip seyredebiliyorum...tşk...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar konuyla iligli değil ama bilen varsa benimle bildiğini paylaşsın..ben nokia 5800 telefonuma cep anahtar yükleyemiyorum(işbank) yükleme yapmaya başlar başlamaz bağlantı kesildi mesajı çıkıyor..yükleme yapmadan bitiriyor...yardımlarınızı bekliyorum...

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
Birsey degil beyler ;) :)

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
bu şifre istiyor programın kendisi yok bi yerde koduz niye paylaşım açmıyorsunuz çektigimiz eziyetlere yazık o kadar film attık yarıda kesiyor

Dostum o sende öyle bizde neden öyle degil ilk önce bi tesekkür etmeyi ögren ;)

yumuşak

Üye
ikisinide yükledim fakat süresi geçmiş diyor tel...

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
tarihinizi geri alin beyler 4-7 ay :)

ruyacocuk

ruyacocuk

Üye
teşekkürler eliine sağlık

besocak89

Üye
teşekkürler kardeş

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
bir sey degil beyler

nassat

Üye
bu smart movie maalesef bir videoda bozuk yer gördüğü zaman telefonu resetliyor.

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım Vallaha bende şu ana kadar öyle bir sorun olmadı. Programı sil yeniden yükle öyle bi dene belki düzelir :)

teamera05

Üye
süres, geçmiş serifika olayına gıcık olmaya basladım tarihi nekadar geri alırsam alıyım yuklemiyoooooo. bide yukleyin bu size trial versiyonu vercek belli dakka oynatcak sonra lisans kodu isticek varmı ****** varsa onuda koyun size zahmet :) onu bunu bosverinde bu işin ustası coreplayer baskası tatmin etmez inş 5800 düşünürler en kısa zamanda :) bide bu mp4 formatı çokmu kötüki izlenmiyo ?

mr.binary

Üye
çalışmıyor sertifikanın süresi geçmiş

willrock

willrock

Üye
X6 da sorunsuz çalışıyor ama çok az hareketli sahnelerde kasıyor sanki. Süresi geçmiş sertifika sorunu yaşayanlar 2009.05.30 tarihinde yükleniyor..

emree17

emree17

Üye
aviyi çalıştırmıyo yha nası program başa yannış yazmışsaın

deadly105

Üye
multiupload2 çalışıyor.eline sağlık.en iyi video oynatma programı zaten bu symbian için:alkis

ozanulu

ozanulu

Üye
Arkadaşlar haklısınız güzel şöyle akıcı yüksek fps li bir oynatıcı yok. Bende imToo ile videoları 640*360 formatta apple TV high mpeg4 ayarında yapıyorum. bit rate bölümünede 2500-4800 gibi değerler veriyorum kendi real player ında süper bi görüntü alıyorum. Tek eksğim alt yazı koyamıyorum. onuda başka bi programla orjinal görüntüye gömmek ve öyle convert lemek. bu ayarı deneyin gerçekten harika bir görüntü oluyor. Kendi videoları halt etmiş. HD bir video yu çevirdim ne karelenme ne takılma nede sesin senkronu... hepsi mükemmel. tek dezavantajı boyut biraz büyük oluyor ama çokda büyük değil ;)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşım çok teşekkürler bu iyimiş yaw :D
Hemen bi deniyim nasılmış bi test ediyim :D

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürünü verdim arkadaş ;)

Üst Alt