Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smartmovie Video Oynatici 5530,N97 and 5800 [Bütün s60v5'ler]
Sponsorlu Bağlantılar
veyselcelik
Üye
program çok kalitesiz bence telefonla gelen videolardan (travel.mp4) açmayı denedim takılıp duruyo.
CONNECTED7
Üye
kardeş code istiyo 1 2 gün film seyrediyorum cod istiyo bi ilgilensen
by_kaan42
Üye
tskr
genckan016
Üye
tesekkurler arkadasım elıne saglık...
murad54
Üye
sifre : maxicep.com arkadaşlar....
druzunagac
Üye
teşekkürler netload ile çok rahat indirdim inşallah kurup çalıştırabilirim
murad54
Üye
Bu arada saol kardeşim Program için....
CONNECTED7
Üye
rardan çıkarma degil 4 gün film izledim 5. gün açılmıyor kendi içinde kod istiyor kardeş
arkadaşım sen programı denedin mi çok merak ettim??? bunun kadar güzel ve kullanışlı bir program görmedim ben daha iyisi varsa sende yollada deneyelim...
s.gecmis
Üye
arkadaşlar program gayet güzel çalışıyo yavaş olmasının sebebi sizin 700 mb lık mpeg açmaya çalışmasından olmasın mp4 formatında bişiler açmayı deneyim bakalım bi de
teşekkürler programı paylaşana
halooo52
Üye
ya kardeş bu proğram için sifre ne ya kabul etmiyor maxicep.com bi zahmet doğru şifre
lowrider17
Üye
teşekkürler
Gestapo42
Üye
ya biraz pimpirikliyim ben tmm kuracaz bunuda "program arama yapsın verileri okusun göndersin mi?" diye soruyo hayır dedim bende oda "al" dedi kurmadı virüs veya addware olma ihtimali nedir?
umitdagdeviren
Üye
calsmıyor
bygizem27
Üye
çok saol arkadaşım gerçekten çok mükemmel şekilde çalışıyor ve mükemmel bi çözünürlülük var emeğine sağlık kardeşim
CONNECTED7
Üye
bencede emegine saglık çok güzel çalışıyor
serhat3535
Üye
eline saglık
ocak.1907
Üye
Teşekkürler kardeş.Hemen deniyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Programı denedim, güzel bir program fakat birkaç keretel beni
prodan attı.Onun dışında bir problem olmadı.
advoc
Üye
teşk
kralmurder
Üye
arkadaşım cok güzel bir paylaşım teşekkür ederim 5800 XM de bende kurdum ve şuanda istediğim tüm filmleri izleyebiliyorum avi formatında..%100 test edildi,onaylandı ve yorumlandı