Smartmovie Video Oynatici 5530,N97 and 5800 [Bütün s60v5'ler]

Sponsorlu Bağlantılar

muhcemer

Üye
babosun sen eline sağlık çok teşekkür ederim aç zamandır avi çalıştıran bir program arıyordum.ve sayende çalışıyor çokda güzel.herkese tavsiye ederim.artık mp4 e çeviriye son muhteşem

livevalue

Üye
güzel bir çalışma olmuş

kutukak

kutukak

Üye
teşekkürler paylaştığın için.

orhansezgin

Üye
bu program harika arkadaşlar şifre istemiyor . winrar şifreli sadece şifre= maxicep.com

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca linkler sağlam burdan program için teşekkürler nokia 5800 da denedim .....harika çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca söylemek isterimki bazı arkadaşların 5800 da yavaş oynatıyor diye yazmışlar ama bende hiç yavaşlatmadan takılmadan oynatıyor. Nedendir bilemem ama benim NOKIA 5800 da harika...........

oberol

Üye
arkadaşlar ben divx izlerken 5800 da görüntüde hiç problem yaşamadım ancak ses mp4 lerde var fakat divx lerde çıkmadı, mp4 lerde cihaz yavaşlıyor...

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
gerçekten harika program emegine teşekür

densizLER

Üye
komple 700 mb lık divx attınmı tele açıyormu birde alt yazıyı ekleyebiliyormu?

pumperking

Üye
hocam 5800 alacağım fakat tek istediğim şey smartmovie programını sorunsuz (takılmalar bitrateden kaynaklanıyordur) imtoo gibi bir programla (sanırım smartmovienin çeviricisinde 5800 desteği yok) bitrateyi biraz düşük tutarsak bir sorun kalmaz.Cevap bekliyorum.
ona göre telefonu alacağım

bu arada benim ilk göz ağrım (severek aldığım ilk telefonum diyelim) n70 im var 2 program kullanıyorm fexplorer ve smartmovie gerisi fasafiso :)

yevkumen

yevkumen

Üye
belliki 5800 için düzgün bi program değil 5530 lulara tavsiye ederim

redon8564

Üye
ölüüüüüü

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
programi sevdiyseniz tmm benim icin bi tsk yeter:oke:

dark80

Üye
Tesekkurler ..!

pumperking

Üye
5800ı aldım kurdum biraz tıkanma oldu orj videolarında ama sorunsuz.gerçi telefonun kendi playeri bence çok güzel mp4 e çevirip atmak daha rahat oluyor Format Factory adlı ÜCRETSİZ programla kısa zamanda 720p HD (mkv kodlu) filmleri bile çevirip telefona atıyorm inanılmaz:D

typerremzi

Üye
teşekkürler ama yavaş

esinesin

Üye
teşekkür ederim

Sehzade

Üye
ellerine saglık birader bende mvc kulanıyorm cevirip atıor en iyisi :D

rodi2714

Üye
kardes bu şifre istoo yaa