Smartcom Pro tr 2.00 Arayan kişinin resmini veya videosunu görmek isteyenlere [yeni]

Sponsorlu Bağlantılar

kopalserkan

kopalserkan

Üye
buna benzer bişey yüklemiştim,biraz zaman geçtikten sonra resim çıkıyordu,yani kasıyordu.
umarım bunda olmaz,
emeğine sağlık, teşekkürler:)

CcCcCrAzYyYyY

Üye
çok saol yha ne zmndır türkçesini arıodum tşk. (:

vampir1992

Üye
:)soğol kardeş ne deyim teşekkürler:)

mad_max21

mad_max21

Üye
pylşm içn sğl

ihl07

Üye
sağolasın

gaddarno

Üye
bende bu uzun zamandır var hemde türkçe birde bunu deniyim teşekkürler

burak1000

burak1000

Üye
eline sağlık

Bluestar*

Bluestar*

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Ama link nerede?

--------------- Ekleme ---------------

Bu program N73 le uyumlumu?

aryscat

aryscat

Üye
hoca ben n70 kullanıyorum.Programı yükledim. Arama yaparken video oynatıyor ancak gelen aramada video oynatmıyor. Telefonu formatlayıp sadece bu pro. yu kurdum yine olmadı. Çeşitli videolar denedim TIK yok. Ancak sessiz moddayken mesaj geldiğinde oynayıyor. Zil sesiyle falan çakışıyor herhalde. Ne yapabiliriz??? Emeğine Sağlık.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
hoca ben n70 kullanıyorum.Programı yükledim. Arama yaparken video oynatıyor ancak gelen aramada video oynatmıyor. Telefonu formatlayıp sadece bu pro. yu kurdum yine olmadı. Çeşitli videolar denedim TIK yok. Ancak sessiz moddayken mesaj geldiğinde oynayıyor. Zil sesiyle falan çakışıyor herhalde. Ne yapabiliriz??? Emeğine Sağlık.
Sorun çıkartıyor 6630 üzerinde :(

aryscat

aryscat

Üye
sağol hocam .... Bugün şunu keşfettim. Tercihi genel yaptım, mesaj ve zil sesini KAPALI yaptım. Pro içinden zil sesi yerine video seçtim. Çalışıyor. Mesajlarda kesin çalışıyor ama aramalarda tekliyor. Yani bazan çalıyor bazan tık yok. Resimlerle idare edeceez artık. Kolay gelsin...

asdara

Üye
ya n95 te çalışmıyor .sis uzantılı dosya

pro8181

pro8181

Üye
teşekkürler ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkürler

welatoom

Üye
Tesekkurler

sdtebr

Üye
ya lütfen bu program e65 te neden calısmıor e65 için olan bir program lazm acilll yardım edin lütfen :(

abayrak

Üye
ya arkadaşlar program üzerinden çekilen resimleri gösteriye telefonda önceden kayıtlı resimleri atayamıyorum bende mi bi problem var acaba ?

cemil_337

Üye
ya tşk ederız yıneden kanka ama benım n95 8gb olan tlf lazım ya kışı aradı zaman tam ekra ngöstermesı ıcın ? sagol bulursan

hocax

hocax

Üye
Allah razı olsun
:oke:

Üst Alt