Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smart movie 4.15 en son versiyon
Sponsorlu Bağlantılar
memmed58
Üye
Converter çalışmıyor arkadaşlar bilginize.
PriveT
Üye
paylasim icin tesekkurler
levend
Üye
sağol kardeşim
rockerboy_
Üye
teşekkürler dostum fakat rar kodu hala istemekte. wermiş olduğunda geçersiz..
TEZCAN35
Üye
yanlıs rar kodu kardes bunun rar kodu nedir bu verdigin degil
998877
Üye
program açılıyor ve hemen kapanıyor bu sorun hakkında bilgisi olan varmı
nurisim
Üye
kardeşim teşekkür etmemi istiyorsunuz da program iki saat sonra kapanıyor.yeniden yüklemek için format atmak gerekiyor programı kaldırdığımızda telefonda kalan kırıntılar yeniden yüklediğimizde çalışmasını engelliyor bu yüzden format atmak gerekiyor.kalan bu kırıntıları telefondan silmenin bir yolu varmı.varsa anlatabilirmisiniz.ışte ışte o zaman gerçek bir teşekkürü hak etmiş olursunuz.bıktırdı bu smart programı kusura bakmayın.genede emeğinize sağlık.
998877
Üye
ben telefona kuruyorum, proğramı çalıştırdığımda hemen kendiliğinden kapanıyor bu sorun hakkında bilgisi olan varmı
ysnsld
Üye
süpersin teşekkürler
Samsunspor
Emekli Yönetici
program kapanıyor diyen arkadaşLar :
c.rack dosyasını yükLemiyorsunuz o yüzden kapanıyor .. ayrıca c.rack' i yükLemek için cihazınızın HACKLENMESİ gerekiyor !
bozosinan
Üye
HErkese selam,
Ben biraz bu konularda acemiyim,nokia E55 telefonuma bu programı attım ama .sisx uzantılı bu dosyayı yükle dediğim zaman "Süresi Geçmiş Sertifika" uyarısı çıkıyor.Ne yapmalıyım?
Teşekkürler..
okyanus_genci
Üye
eline sağlık
dikenn
Üye
dosyasını yüklüyoruz başarıyla da yükleniyor ama program bir süre başarıyla çalıştıktan sonra (bir kaç hafta) çalışmamaya başlıyor.
HErkese selam,
Ben biraz bu konularda acemiyim,nokia E55 telefonuma bu programı attım ama .sisx uzantılı bu dosyayı yükle dediğim zaman "Süresi Geçmiş Sertifika" uyarısı çıkıyor.Ne yapmalıyım?
Teşekkürler..