Smart movie 4.15 en son versiyon

msay

Üye
YARDIM EDİNNN Smart Movie lerin hepsini gezdim hepside problemli ya sertifika hatalı diyor yada bir süre sonra programdan atıyor. Moderotör arkadaşlar bu konuda bize yardımcı olursanız sevinirim.

sertifika hatasi servis sağlayıcıyla görüşün

ben yaptim walla sorcerer programını bulup sınırsız kayıt yapabilirsiniz. az uğraştırır ama kesin sonuç.

el jacko

Üye
arkadaşlar allah o 30 05 2009 tarihini veren arkadaştan razı olsun.filmler diziler akıyor vallahi.bir de altyazı olayını çözsem iyi olacak.umarım o programdan atma sorununu yaşamam

n 79 yuklemeye calıstım ama sertıfıka suresı gecmıs dıo neden her zaman bu sorunla karsılasıyrm ?

yigitcen

Üye
n 79 yuklemeye calıstım ama sertıfıka suresı gecmıs dıo neden her zaman bu sorunla karsılasıyrm ?

yüklemeden önce telefonun tarihini 2-3 sene geriya al.ondan sonra yükle..
(Yükledikten sonra telin tarihini geri düzeltebilirsin.)

rkap

Üye
ellerine sağlık

ya kardes bu programı yuklerken sertıfaka ıle ılgılı suresı dolmus falan ffılan yazıo cozemıorum yardımcı olabılırmısın

e66 ya yüklemeye çalıştım ama sertifika süresi geçmiş diyo yardimci olabilir misiniz ayrica telefonum güncellemesi yapılmişş..

ertanx

Üye
telefonda video oynatirken program sifre isteyecekmi yoksa cracklimi ha bide flv demissin oynatmiyor diye biliyorum ama

--------------- Ekleme ---------------

telefona kurulunca sifre isteyecekmi?

düşünür..

nası flv dosyaları açıyo?? ben şimdi yükledim açmıo