Smart Movie 4.00 Os9.2 C.Racked

Sponsorlu Bağlantılar

cortex47

cortex47

Üye
umarım 5800 için çalışıyordur...q

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
5800 uyumlu coreplayer vs çıkar zaten.

Ama bu sürümü v5 4th değil.

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Link yine ölmüş, yeniler misin?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Benim linklerin 2side sağlam...

:oke:

cortex47

cortex47

Üye
burda 5800 için uyumlu yazıyor ama? çalışır mı peki?

cortex47

cortex47

Üye
çalışmıyor arkadaşlar düzeltme yapılırsa iyi olur yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermez... program yükleniyor ama ekran dokunmatik olduğu için çalışmıyor basılmıyor hiç bir butona...

koruma26

Üye
valla süper register kodunu çözdüler adamlar internete bağlanıp doğrulama düzenini geliştirdiler ama yine çaresi varmış helal ya ne diyim emeğine sağlık.ben umudu kesmiştim bu doğrulama olayından sonra

oqanoqan

Üye
ya arkadaşlar ****** exe dosyası hata veriyor imeimi versem yardımcı olurmusunuz acaba

asfa

asfa

Üye
teşekkürler dostum deneyelim bi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Konunuzda bir kaç düzenleme yapılmıştır.

BlueEyess

Üye
sis hatası diyor 6120c :( 6120c ye zaten dogru düzgün bişey yükleyemiyorum bu sis yüzünden bu konuda yardım eebilirmisiniz. Forumda sis le ilgili konular var ama pek anlamadım birkaç program var ayrı ayrı kullanmasını bilmedigim içinde pek faydası olmadı. Daha pratik kesin bi cözümü varmı? Şimdiden teşekkürler.

Bertanrhcp

Üye
çok saol

ABCCCC

Üye
sagol elerinesaglık emegine saglık

masumum

Üye
ben bişey anlamadım daha açık anlatsaydınız, imei numarası falan nedir biraz yeniyim açıklasa biri?

vassili29

Üye
eyvallah usta paylaşimların devamını bekliyozz

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Aga bu n79 ta calısırmı yenı aldımda simdi durmadan yeni pro arıom daha once yukledım smartmovie dondu cok kotu yani n79 için lasım bulabılırmısın byss

bias

bias

Üye
5800 çalışmıyormu

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
arkadaşlar ben indirdim yükler yüklemez internet bağlantısı soruyo yok diyincede direk çıkıyo... 5800 da çalıştıramadım anlayacağınız.. benmi yanlış yaptım diycem ama yaptığım bişeyde yok ortada yükledim açtım bağlantı gerekiyo diyo .. :(:(:(:(:(

Üst Alt