Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smart Movie 4.00 Os9.2 C.Racked
Sponsorlu Bağlantılar
cortex47
Üye
umarım 5800 için çalışıyordur...q
Reis-i Eagles
Üye
5800 uyumlu coreplayer vs çıkar zaten.
Ama bu sürümü v5 4th değil.
sakarya:zekit
Üye
Link yine ölmüş, yeniler misin?
Reis-i Eagles
Üye
Benim linklerin 2side sağlam...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cortex47
Üye
burda 5800 için uyumlu yazıyor ama? çalışır mı peki?
çalışmıyor arkadaşlar düzeltme yapılırsa iyi olur yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermez... program yükleniyor ama ekran dokunmatik olduğu için çalışmıyor basılmıyor hiç bir butona...
koruma26
Üye
valla süper register kodunu çözdüler adamlar internete bağlanıp doğrulama düzenini geliştirdiler ama yine çaresi varmış helal ya ne diyim emeğine sağlık.ben umudu kesmiştim bu doğrulama olayından sonra
oqanoqan
Üye
ya arkadaşlar ****** exe dosyası hata veriyor imeimi versem yardımcı olurmusunuz acaba
asfa
Üye
teşekkürler dostum deneyelim bi
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Konunuzda bir kaç düzenleme yapılmıştır.
BlueEyess
Üye
sis hatası diyor 6120c 6120c ye zaten dogru düzgün bişey yükleyemiyorum bu sis yüzünden bu konuda yardım eebilirmisiniz. Forumda sis le ilgili konular var ama pek anlamadım birkaç program var ayrı ayrı kullanmasını bilmedigim içinde pek faydası olmadı. Daha pratik kesin bi cözümü varmı? Şimdiden teşekkürler.
Bertanrhcp
Üye
çok saol
ABCCCC
Üye
sagol elerinesaglık emegine saglık
masumum
Üye
ben bişey anlamadım daha açık anlatsaydınız, imei numarası falan nedir biraz yeniyim açıklasa biri?
vassili29
Üye
eyvallah usta paylaşimların devamını bekliyozz
ELECTRONİC
Üye
Aga bu n79 ta calısırmı yenı aldımda simdi durmadan yeni pro arıom daha once yukledım smartmovie dondu cok kotu yani n79 için lasım bulabılırmısın byss
bias
Üye
5800 çalışmıyormu
yusuf3gp
Üye
arkadaşlar ben indirdim yükler yüklemez internet bağlantısı soruyo yok diyincede direk çıkıyo... 5800 da çalıştıramadım anlayacağınız.. benmi yanlış yaptım diycem ama yaptığım bişeyde yok ortada yükledim açtım bağlantı gerekiyo diyo ..