Smart Installer Sürüm Yükseltemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Smart Installer Sürüm Yükseltemiyorum
Sorunu çözdüm teşekkürler herkese. Eğer telefonunuz hackliyse smart installer kendini güncelleyemiyor. Çünkü smart installer installserver.exe'yi desteklemiyormuş yabancı bir forumda buldum ara tara. Hack işlemini iptal edip telefonumdan herşeyini kaldırdıktan sonra (önce rom patcherden 3 dosyanında aktivitesini kaldırdım autosunu sildim ve hack işlemi yaparken uyguladığım tüm dosyaları sildim telefonu yeniden başlattım) Qt uygulama yüklemeyi denedim ve smart installer kendini güncelledi nihayet..

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
wifi ile alakalı değil, mobil veri ve 3g açıp uygulamaları yüklersen sorunun çözülecektir arkadaşim.
3G açıkken yarıda kesilmeden indirebilirsin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia betalabstan Qml store client symbian uygulamasını indir tele

backwater

backwater

Üye
arkadaşım bendede o yüklemeye hazırlanıyor sonrada yüklenemedi uyarısı veriyordu qml storeyide yukledim oda fayda etmedi bende navifirmden simlock hariç bütün dosyaları indirip flash attım şimdi hiçbi sorun yok istediğim uygulamaları yükleyebildim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
wifi ile alakalı değil, mobil veri ve 3g açıp uygulamaları yüklersen sorunun çözülecektir arkadaşim.
3G açıkken yarıda kesilmeden indirebilirsin

cevap için teşekkürler dediğim gibi mobil veri zaten açık ama anlattığım durum devam ediyor. 3g açık değil sadece gsm ile mobil veri açık ve wifi ilede bağlıyım 3g ile alakası yoktur kanımca?

[ENGİN];4980562' Alıntı:
nokia betalabstan Qml store client symbian uygulamasını indir tele

Zaten yüklü (:

arkadaşım bendede o yüklemeye hazırlanıyor sonrada yüklenemedi uyarısı veriyordu qml storeyide yukledim oda fayda etmedi bende navifirmden simlock hariç bütün dosyaları indirip flash attım şimdi hiçbi sorun yok istediğim uygulamaları yükleyebildim

bende flash attım fakat simlock dahil bütün hepsini seçerek attım nedir ki bu simlock?

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
3g denemeden niye yorum yapıyorsun anlamadım :hmmm
ben denedim ve sorun yaşamıyorum 3g açıkken ama yinede denemek istemiyorsan sen bilirsin... konu açmışsin, yardımcı olmak için bildiğim bir şeyi sana tavsiye ediyorum ama sen deneme zahmetine bile girmiyorsun

backwater

backwater

Üye
heralde sim kilidi :) ben 701 kullanıyorum bende sorun düzeldiydi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
3g denemeden niye yorum yapıyorsun anlamadım :hmmm
ben denedim ve sorun yaşamıyorum 3g açıkken ama yinede denemek istemiyorsan sen bilirsin... konu açmışsin, yardımcı olmak için bildiğim bir şeyi sana tavsiye ediyorum ama sen deneme zahmetine bile girmiyorsun

şuan bulunduğum yerde 3g hiç çekmiyor bu yüzden deneyemedim fakat internete gsm mobil verisi, 3g mobil verisi yada wifi ile bağlanınca fark edecekmi onu anlamadım? En hızlısı wifi bağlantısı zaten :) Cevap için teşekkürler keşke yapabilsek her türlü zahmete girerim denerim o sorun değil :)

heralde sim kilidi :) ben 701 kullanıyorum bende sorun düzeldiydi

sim kilidiyle ilgisi yoktur herhalde ya :) sadece mağazadan yükleme yaparken değil Qt destekli uygulamayı bilgisayarıma indirip oradan suit ile yükleme yaparken de aynen yüklemeye hazırlanıyor sonra yükleme iptal edilip ana ekrana simge atıyor. internetse internete bağlı telefon ama neden yüklemeyi iptal ediyor güncellemiyor anlamadım.
yani kısacası her Qt uygulamayı kurabiliyorum ama her seferinde smart installer kendini güncellemeye çalışıp güncelleyemiyor ve bu yüzden uygulamaları ana ekrana attığı simgeden yüklüyorum.
Hack ile ilgisi var mıdır acaba veya bende eksik bi Qt falan mı var nedir ne değildir anlamadım.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
şuan bulunduğum yerde 3g hiç çekmiyor bu yüzden deneyemedim fakat internete gsm mobil verisi, 3g mobil verisi yada wifi ile bağlanınca fark edecekmi onu anlamadım? En hızlısı wifi bağlantısı zaten :) Cevap için teşekkürler keşke yapabilsek her türlü zahmete girerim denerim o sorun değil :)

sim kilidiyle ilgisi yoktur herhalde ya :) sadece mağazadan yükleme yaparken değil Qt destekli uygulamayı bilgisayarıma indirip oradan suit ile yükleme yaparken de aynen yüklemeye hazırlanıyor sonra yükleme iptal edilip ana ekrana simge atıyor. internetse internete bağlı telefon ama neden yüklemeyi iptal ediyor güncellemiyor anlamadım.
yani kısacası her Qt uygulamayı kurabiliyorum ama her seferinde smart installer kendini güncellemeye çalışıp güncelleyemiyor ve bu yüzden uygulamaları ana ekrana attığı simgeden yüklüyorum.
Hack ile ilgisi var mıdır acaba veya bende eksik bi Qt falan mı var nedir ne değildir anlamadım.

3g çeken bir yerde denersen sorunun çözüleceğini düşünüyorum çünkü çok denedim 2g ile kesinlikle indirme yapmıyor yarıda kesiliyor ama 3g ile sorunsuz indiriyor sanırım geniş bant kullandığı için sorunsuz indiriyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
onuda denerim fakat şimdi wifi ile modeme bağlıyım 16 mbit internet hızı var nokia destek sitesinde birisi yüklü uygulamalardan smart installeri silin sonra qt destekli uygulama yükleyin yazmış deneyecem bakalım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​wifi ile olması lazım.bende de 2G ile olmuyordu ama wifi ile sorunsuz..tam kapsağıdı bir yerde dene

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
wifi ile deniyorum ama olmuyor yüklü uygulamalardan smart installeri kaldırdım Qt destekli uygulama yüklemeye çalışıyorum yine smart installer kurulmaya çalışıyo ama bu sefer yüklenmiyo diye hata vermeye başladı hiç bişey yükleyemiyorum napacaz :kop:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​en garanti çözüm sort format ama başka yöntemler de vardır mutlaka

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
​en garanti çözüm sort format ama başka yöntemler de vardır mutlaka

soft format atınca ne gibi bir değişiklik olacak ve telefona istediğini kurabileceksin :hmmm
bilmediğim için soruyorum bilgi verirsen sevinirim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
soft format ile telefonda yazılımsal olan hatalar giderilir.tabi düzelebilecek boyutda ise.gene olmuyorsa tek çare flash atmaktır

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
soft format ile telefonda yazılımsal olan hatalar giderilir.tabi düzelebilecek boyutda ise.gene olmuyorsa tek çare flash atmaktır

anladım peki benim telefonda 3g açmadan bu tür uygulamaları yüklemiyor illa 3g açık olması lazım...
Acaba yazılımsal bir sorunmu var benim telefonumdada yada 2g ile yükleyebilen varmı acaba çünkü önceden wifi açmam yeterli oluyordu yüklemek için şimdi ise 3g gerekiyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Soft formatla düzelirse atayım? Flash atmak mecburiyse atacaz napalım tek sıkıntı flashtan sonra o kadar programı oyunu tekrar kur kur kur :d: Birde flashı atınca yine smart installer 2.02 sürümünde olacak yoksa 2.25'e güncellenirmi güncelleyebilirmiyim oda muamma (:

- - - Eklendi - - -

Sorunu çözdüm teşekkürler herkese. Eğer telefonunuz hackliyse smart installer kendini güncelleyemiyor. Çünkü smart installer installserver.exe'yi desteklemiyormuş yabancı bir forumda buldum ara tara. Hack işlemini iptal edip telefonumdan herşeyini kaldırdıktan sonra (önce rom patcherden 3 dosyanında aktivitesini kaldırdım autosunu sildim ve hack işlemi yaparken uyguladığım tüm dosyaları sildim telefonu yeniden başlattım) Qt uygulama yüklemeyi denedim ve smart installer kendini güncelledi nihayet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt