sibernetik
Üye
bence soru onda deil. o ekranda ek uygulama indiriyor. ama download olmadığı için yüklenemiyor alman versiyonu yüklü ondan kaynaklanıyor olabilir. normal uygulamalar yükleniyor zaten.
1- Telefonun Dilini ingilizce yap telefon tekrar açılsın
2- Sleep Screen veya Smart installeri olan bir uygulama yüklemeden önce interente bağlı ve internetin aktif oldugundan emin ol..
3- Bu kadar sorun çözülür. kendini günceller.. Smart installer li olan hiçbir uygulamayı Türkçe dilince yükleyemezsin.. tabii internette olmalı.
diyorsun, ama olmuyor..Bir kere bozarsanız toparlaması zor olur. Annayı yükledikten sonra yapmanız gereken dilinizi ingilizceye çevirip herhangi QT tabanlı Smart installer yoluyla kurulan bir uygulama yüklemek. Misal kuracağınız Sleeping Screen Qt mobility'yi, Nokia Drop ise Qt Quick Components'i ve diğer bir takım eksiklikleri internet yoluyla güncelleyip tamamlıyor. Şu adımları normal şekilde izleyen birinin hiç bir problem yaşamıyor olması gerekiyor. Bu kadar basit birşey, devlet meselesi hâline geldi. Bu aradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızartık mağazada, kurulumu oradan yapabilirsiniz.
diyorsun, ama olmuyor..
dili ingilizce yapıp Sleeping Screen i yükledim..sonra Nokia Drop i yükledim..daha sonra dili türkçeye çeviripAbi şimdi, bahsettiğim işlemlerden hangisini uygularken hangi aşamada hangi uyarıyı alıyorsun?
arkadaşlar smart sis ile parçalayıp içindeki sis dosyasını alın kullanın ve forumda da yüklerken böyle yaparsak kimse qt sorunu çekmez ben öyle yapıyorum ovi den indirirken sis dosyasını e sürücüsü en altta gözüküyor seri bir şekilde ordan başka bir klasöre kopyala yapın x plore ile ondan sonrası sis editör işi şimdiden kolay gelsindili ingilizce yapıp Sleeping Screen i yükledim..sonra Nokia Drop i yükledim..daha sonra dili türkçeye çeviripLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirmeye çalıştım ama yüklemenin sonunda yine kurulumu iptal etti..olmadı yani..ben mi eksik yaptım acaba..
----------Eklendi @ 12:22:22 ---------- Yazıldı @ 12:19:57 ----------
acaba hafıza karta yüklemenin bi sıkıntısı olur mu..hafıza karta yüklemiş olabilirim emin değilim.
dili ingilizce yapıp Sleeping Screen i yükledim..sonra Nokia Drop i yükledim..daha sonra dili türkçeye çeviripLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirmeye çalıştım ama yüklemenin sonunda yine kurulumu iptal etti..olmadı yani..ben mi eksik yaptım acaba..
----------Eklendi @ 12:22:22 ---------- Yazıldı @ 12:19:57 ----------
acaba hafıza karta yüklemenin bi sıkıntısı olur mu..hafıza karta yüklemiş olabilirim emin değilim.
bunu yükleyin sorun haloluyor............Bu olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?