Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resmi Olarak wwe den Atıldı diye biliyorum
vickie guerro yu dövmüştü
Bir Maçta randy orton Onu tabuto Soktu wwe Bıraktırıldı Sanırım
bRy@nT
Üye
Jeff hardy !!!
Lina_TR
Üye
Jeff Hardy
Mustafa Furkan
Üye
Jeff Hardy WWE'yi bırakmadı mı?
'Davut
Üye
jone cena benim için en iyi yıldız
ekol11
Üye
bence en güzel en güçlü süperstarlardan biri montel vonterios portel dir kısa ismi mvp dir mvp de 2 tane kemer vardır biri u.s.a 2.si asya kemeridirrrrrrr...
wwe_champion
Üye
alo niye edge ye oy vermedi döverim sizi haaaaa
kaptanım
Üye
smackdown
--------------- Ekleme ---------------
-JoHnCeNa-
Üye
neee ................
hardy_girl_jeff
Üye
güzel.! Ölümünee Jeff // evan bourneee
<''Th3 ßiG ßoSs''>®
Üye
ReY!!!
gokcekparkı
Üye
siz kimsiniz lan jef hardy kim rey misteryo kim yerden bitme burda the undertaker varkan hahahahah
yigit super
Üye
bence en iyi rey mysterio benim için
bu anket kaldırıldımı
S4N4L!K4
Üye
Jeff Hardy .................. 100100.00%Shelton Benjamin 220.14%The Big Show .... 5050.00%Edge ...... 7070.00%The Undertaker ..... 6060.00%Umaga . 1010.00%MVP .. 4040.00%Rey mysterio ..... 100100.00%EMEĞE SAYGI
SAYGISIZLIK YAPANA KIZARIM
ARKADAŞLAR BU ANKETTE JOHN CENA YI YAPMAYI UNUTTUM JEFF NEYMİŞ REY NEYMİŞ EN İYİSİ JOHN CENA AMA BİZ ONU ATTUİTE ADJUSTMENT HAREKETİYLE TANIYORUZ O BİR WWE SHAMPİONS SATEN O ÇIKARKEN DİOLAR = WWE SHAMPIONS JOHNNNNNNNN CENAAAAAAAAAAAAAAAA JOHN CENA...... DEVAM EDİOLAR YANİ KISACA EN İYİSİ JOHN CENA
ARKADAŞLAR BU ANKETTE JOHN CENA YI YAPMAYI UNUTTUM JEFF NEYMİŞ REY NEYMİŞ EN İYİSİ JOHN CENA AMA BİZ ONU ATTUİTE ADJUSTMENT HAREKETİYLE TANIYORUZ O BİR WWE SHAMPİONS SATEN O ÇIKARKEN DİOLAR = WWE SHAMPIONS JOHNNNNNNNN CENAAAAAAAAAAAAAAAA JOHN CENA...... DEVAM EDİOLAR YANİ KISACA EN İYİSİ JOHN CENA
ARKADAŞLAR BU ANKETTE JOHN CENA YI YAPMAYI UNUTTUM JEFF NEYMİŞ REY NEYMİŞ EN İYİSİ JOHN CENA AMA BİZ ONU ATTUİTE ADJUSTMENT HAREKETİYLE TANIYORUZ O BİR WWE SHAMPİONS SATEN O ÇIKARKEN DİOLAR = WWE SHAMPIONS JOHNNNNNNNN CENAAAAAAAAAAAAAAAA JOHN CENA...... DEVAM EDİOLAR YANİ KISACA EN İYİSİ JOHN CENA işte resmi
işte jeff mal gibi atlamış randy orton malının üstüne
cakmamysterio
Üye
e Tabi kii Rey Mysterio
carixma499
Üye
hayır bence en güçlü jeff hardy değil adamım rey mysterio çünkü jeff hardy hem smackdownda değil hemde rey mysterio daha çok ve daha güzel hareketleri var hemde daha dayanıklı ondan korkun