Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
K.a.a.N
Üye
saol arkadaşım gerçekten süpermiş ellerine sağlık
ata61
Üye
uiq 3.0 key?
ozgur_1982_
Üye
kardeş paylaşım güzelde birde şu p990i için registerleri verirsen sevinirim
adaletinsesi
Üye
paylaşım için saol 6630 kullanıyorum kurdum telefona sorunsuz çalıştı ama ben telaffuz etmesini de istiyorum başka biyerden indirdim ses dosyalarını ama beceremedim olmadı yardım edersen sevinirim
zeroshut
Üye
teşekkurler abi
tuncayaltin
Üye
teşekkür ederim ama bu keyler 2.0 için geçerli 3.0 keyleri varmı elinizde
ben classic olanı kullanabiliyorum ama soud işin içine girince olmuyordu bide bunları deneyim teşekkürler...
cropsk
Üye
Arkadaşlar alın solovedin ing-türk şifresi SLU30-013C-QLBJA-NVWHFRYH-RTVA
ingilizcem iyidir bu sözlük sizi hiç mahçup etmez benim en çok hoşuma giden sözlük bu şimdilik
ozan444
Üye
eline saglık
noloveonlygame
Üye
verilen kodlar bi eski sürüm için diyor eski programı indiren biri o versiyonunu buraya yüklerse sevinirim
osmanx1
Üye
arkadaşım bana arapça-turkçe turkçe-arapça arapça sözlük lazım hiçbir yerde bulamıyorum sadece arapça-ingilizce buldum bi yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
ALpeRenBuGRa
Üye
Güzel Uygulama & Güzel Paylaşım
kerem_262
Üye
ellerine saglik. emeklerinden dolayi tesekkurler. ANCAK slovoed classic english spanish spanish english ******ini bi turlu bulamadim. ayrica oxford msdict ing-ispanyolca ******ine acil ihtiyacim var. helppppp
--------------- Ekleme ---------------
onjeki mesajimda bi kelime eksik cikti. ingilizce-ispanyolca slovoed ve oxford msdict sif releri lutfen
the_lethe
Üye
bu proğramın n73 çalışanı varmı
squanne
Üye
cok mukemmel
--------------- Ekleme ---------------
cok iyi
yerbudak
Üye
Arkadaşlar bu programın deluxe serisinin ******ları varmı ?
sound modul key :u21a0c- ile başlıyor
diğeri u22090 diye başlıyor yardımcı olursanız sevinirim.