Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
omer16_
Üye
p990i için turk-eng key bulamıyorum. Çok sevinirim
xkadir61
Üye
teşekkürler
manyak_adam
Üye
register ilgili sorun var yada ben beceremedım ellıne saglık yınede
edramarek
Üye
çok güzel bir sözlük AMA şifreler eski versiyona ait arkadaşım ..çalışmıyor..yardımcı olursan sevindirirsin bizi, teşekkürler
nakupenda5555
Üye
kardeşim benim telefon e50 şimdi yükledim telefona ama telefona açarken bir kod istiyor senin verdiğin kodlar da sığmıyor. yani olmadı kardeş...
marginal
Üye
bende slovoEd deluxe şifresi aradım ama bulamadım. çok uğraştım ama... umarım ilacı gelir yakında.
gofrettin42
Üye
çok teşekkürler ama ilacı kabul etmiyor. var mı bir çare (e65)
dramali2
Üye
key ler eski arkadaşım yeni versiyon için (p990i) olanı varmıdır yoksa boşunamı indirdik... yada bir öneridir ama keylerin uyum sağladığı eski versiyonu rapid yada benzeri bi siteye yükleyebilirmisin ...tşk...
mmx
Üye
süper
krm.907
Üye
eline saglık kardeş
falcon95
Üye
Keyler Güncel Değil Eski Versiyona Ait
tabele
Üye
yahu kimse mi bilmiyo çaresini.. koca forumda? :S
sinankandemir
Üye
arkadasm ben basaramdım bu yukleme ısını ben turkce hollandaca sozluk konusnda yardımınızı rica edecektım negativ kardes
kerimaksu64
Üye
ya kardes sözlük harika ama verdiğin keyler bi önceki sürümün keyiymiş verdiğin keyleri yazınca uyarı veriyor bı yardımmmmmmmmmm
Tec/-/no
Üye
teşekkürler
saydina
Üye
kardeşim paylaşm harika gerçekten teşekkür ederim...
mypat
Üye
sağol
--------------- Ekleme ---------------
emeğine teşekkür,çalışmalarını izliyoruz.
sanlı84
Üye
teşekkürler
qommagene
Üye
Arkadaslar N73 için Slovoed 3.0.3 versiyon Deluxe English-Turkish Sound N31A0C-English Talking Slovoed N32090 ile başlayan ******ler.Elinde olan dostların paylaşımı rica olunur