SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

arctica

Üye
harikaasınn özelliklere keylerii mükemmel sağol

ardfb

Üye
her yere baktım bu kadar kolay bi yükleme şeklini bulamamıştım süpersin :D

toykan6161

Üye
teşekkürler

soltisday

Üye
Arkadaslar Selam!
Slovoed'in 3.10.3 ve 3.2 versiyonlarina ait kod bulmak neredeyse imkansiz.Saatlerce site site gezmeme ragmen aradigim turkce ingilizce icin bulamadim
Ancak guzel bi haber:
Slovoed Deluxe English-English icin buldum 3.10 ve ustu icin!
ISTE kod:

N32088-04548-05003-99703

Tadini cikarin! :)

--------------- Ekleme ---------------

Slovoed Deluxe English - Turkish version 3.10.3 ve ustu icin kod bilen varsa yazarsa cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler!

Tadını çıkaralım çıkarmasınada nasıl olacak bu iş Buyur verdiği uyarıya bak
You are trying to register the program with the registration code distributed and used illegaly.
Bu code millete yayılmış herkes yasadışı kullanıyormuş diyo. Tadını nasıl çıkaracağız?

tores_n

Üye
SlovoEd is a powerful dictionary translator (version 3.20). SlovoEd electronic dictionaries line offers more than 130 bilingual and monolingual dictionaries from world’s most famous publishers. Available for your PC and all mobile devices, rich-functional SlovoEd will always be at hand throughout your travel, work, study and everyday communication.

Accepts dictionaries and audio from previous versions but requests that password is: N32083-32331-35573-96100

Install :
1) installed 3.10 version
2) it asked register. just press no every notification
3) then choose one of installed dictionary and press register.
4) use the code N32083-32331-35573-96100.
5) this unlocked all my dictionaries as there is no register option on all my dictionaries.
i hope this will happen with you too.
6) then then install 3.20. dictionaries still
registered!

cemox007

Üye
Evet bu çalışıyor teşekkürler, slovoed sitesinden english-english deluxe sürümünü indirmelisiniz (v3.2)

queque2244

Üye
3.1 i nereden indirebilirim

tşk

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
SlovoEd in asıl i ' SN302-013C-VRBLA-NJSECANS-FUDA ' Iyi günlerde kullanın

gioielliere

Üye
slm dostum.dediğin herşeyi harfen yaptım programı pc ye,oradan da N95 tlfuma indirdim.ama arapça ingilizce çıkıyo ve türkçe-rusça için şifre istiyo.verdiğin girdim ama incorrect diyo.acaba neyi yanlış yapıyorum.yardımcı olurmusun.teşekkürler.ellerine sağlık

udpuc

Üye
Tesekkuerler usta eline saglik

ibrahimhakki_77

Üye
Üstad ellerin dert görmesin. s.e.r.i.a.l.l.e.r için ayrıca teşekkür ediyorum.

queque2244

Üye
Arkadaşlar sorun yaşayanlar için aşağıdaki adımları izlemelerini öneririm. ben 3.2 yi bu yolla kurdum çalışıyor. Ancak Deluxe int -türkçe değil. Classic..tşk

Başka bir steden alıntıdır. Ancak bilgi paylaştıkça güzeldir arkadaşlar.

Saygılarımla

Sana bastan anlatayım... Once yukledigin tum slovoed uygulamalarını uygulama yoneticisinden kaldır... Slovoed le ilgili bir sey kalmasın...

Simdi once bu linkten v2.3.3 u indir... Inen klasorde 3 tane uygulama goreceksin...
Once motor programı yani SlovoEd_Dictionary_Engine_for_S60_3.sis i yukle... Daha sonra pesine Ingilizce-Turkce-Ingilizce ve Italyanca-Turkce-Italyanca sozluklerini yukle... Sonra slovoed uygulamasını ac... sen den bir ****** isteyecektir... Istedigi ****** italyancanın sa SN302-01C9-KLFEA-NRXXFLCK-YGMA yaz. Daha sonra sozlugu Direction a girip Chose den degistir... Bu sefer de Ingilizce sozluk icin ****** ister... SN302-013C-VRBLA-NJSECANS-FUDA bunu gir.... Artık v2.3.3 ve sozlukler ...

İkinci adımda v3.10 motorunu indir... Klasorun icinde bir tane uygulama vardır... Yukle... Yukledikten sonra sozlugu ac... Sen den ****** isteyecektir...
N32083-32331-35573-96100 bunu gir... v3.10 oldu...

Dha sonra burdan v3.20 motorunu indir... Klasor icinde gine bir uygulama vardır... v3.10 un uzerine yukle... Yukledikten sonra sozlugu ac.. Senden herhangi bir ****** istemeyecegini goreceksin... Artık slovoed v3.20 olarak telefonunda...

Ses modullerine gelirsek..
burdan gerekli dosyaların oldugu klasoru indir...

Klsoru actıgında bir kac uygulama goreceksin...
SlovoEd Deluxe EnglEng Explantory uygulamasını kur telefonuna...Sozlugu ac.. Senden ****** ister... N32088-04548-05003-99703 bunu gir. Son islem ise gine aynı klsordeki ses modullerini kurmak... Deluxe English Sound module 1.2 ve Deluxe English Sound module 2.2 yazar.. Bunları pes pese yukle... Tamamdır... Artık Slovoed 3.20 ve Ses modulleri olarak telefonunda...

virtual.master

Üye
saolasın dostum

Ercan__emin

Üye
dsfgsdgfsdgsdgsddddddddddddddddddddd

gamze4ever

gamze4ever

Üye
SlovoEd is a powerful dictionary translator (version 3.20). SlovoEd electronic dictionaries line offers more than 130 bilingual and monolingual dictionaries from world’s most famous publishers. Available for your PC and all mobile devices, rich-functional SlovoEd will always be at hand throughout your travel, work, study and everyday communication.

Accepts dictionaries and audio from previous versions but requests that password is: N32083-32331-35573-96100

Install :
1) installed 3.10 version
2) it asked register. just press no every notification
3) then choose one of installed dictionary and press register.
4) use the code N32083-32331-35573-96100.
5) this unlocked all my dictionaries as there is no register option on all my dictionaries.
i hope this will happen with you too.
6) then then install 3.20. dictionaries still
registered!

Bunları aynen yaptım ,işe de yaradı ama bi müddet sonra register istemeye başladı yine.
Slovoed classic turkish-english
nihat yeşil(c)2009
deluxe english sound module
talking slovoed deluxe

bunlar için her girdiğimde register istiyor,noya basıyorum ancak öyle girebiliyorum ama vakit alıyor işte.Yabancı siteleri de cok araştırdım.çözüm bulamadım.yardım edebilecek olan var mı?:bilmem:

astatin13

Üye
samsung l700'lerde de kullanabiliyor muyuz bunu acaba?

dogus_55

Üye
arkadaşlar ben bu programı 5800 için kullanabilir miyim?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

mamapola

Üye
Arkdaşlar çok acil sloved turkısh-german ****** i lazım lütfen çok acil

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık kardeşim

Üst Alt