SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
N95 için olanını göremedim orda N96 için olanını indirdim.bakalım olacak mı.teşekkürler...

berknet

berknet

Üye
teşekkürler

ufux34

Üye
kardeş hangisi indirelim az olanı çok olanımı mb olarak

neglector

neglector

Üye
Thanks for sharin' this excellent program and thanks for your detailed explanation,mate :) i wish all the best to you..By the way,i hope it'll work well :)

--------------- Ekleme ---------------

I cannot use the dictionary because of its registration code.I need a registration code for n95(English to Turkish).Does anyone here have it ? Or how can i have one to get my phone registered ?Thanks in advance.

i need to find a code which starts with ''N32090''...Could you please help me to find it ? :(

derebeyi1

Üye

bu adreste son surumlerin anahtarları var. English Talking SlovoEd Deluxe English-Turkish & Turkish-English dictionnary için denenmiştir. Çok başarılı bir sözlük.

rapman

rapman

Üye

satgundi

Üye
Türkce- ingilizce umarim bu kod isinize yarar....
N3013C-29531-32846-30783

imbat12

imbat12

Üye
teşekkürker

satgundi

Üye
selam bendeki bütün kodlar silindi yani tekrar registieren etmem lazim fakat önce hepsi olmustu simdi ise verdigim kodlarin yasal olmadigini yaziyor olsa bile bir hafta sonra hepsi gidior..lütfen yardim tesekkürler

mtn1905

Üye
keyler olmuyor kardeş..N31A0C- diye başlayan bir yok o listede

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler

tarikrus

Üye

bu adreste son surumlerin anahtarları var. English Talking SlovoEd Deluxe English-Turkish & Turkish-English dictionnary için denenmiştir. Çok başarılı bir sözlük.
kardes cok sagol burda buldum en sonunda

N32090-36419-65052-95421 : (bundle) English Talking SlovoEd Deluxe English-Turkish & Turkish-English dictionnary
bende işe yaradı arkadaşlar umarım sizded e yarar

OTHERWORLD

Üye
tşkker

bu kod çalıştı:N3013C-29531-32846-30783

johnymu67

Üye
çalıştı.teşekkürler.

slayedsoul

Üye
ben mi yanlış yapıyorum anlamadım!!!

kabul etmiyo? ayrıca deluxe için yok? türkçe-ingiilzce için???? yardımcı olabilirseniz sevinrim...
şimdiden teşekkürler.....

karahacim

Üye
hocam ben girdim ama kabul etmedi ilgilenirseniz...
sevinirim

swot_seko

Üye
sağol arkadaşım çalıştı gerçekten umarım bir defa girmek yeter ses codecleri için ayrı sözlük için ayrı girilmez :))))

baklan2720

Üye
N3013c ile başlayanlar aşağıdaki koduda kullanabilir
bende oldu
N3013D-88804-09309-57040 : SlovoEd Classic En-Tu

hit5734

Üye
" satgundi" arkadaşım çok saol..

Üst Alt