SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

gfidan88

Üye
VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim !
VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim ! VERSION : 3.0.3 bunun registration codu lazim !

jatvalca

Üye
güzel bişeymiş yaw teşekkürler

qazim18

Üye
ARKADAŞLAR this patched version of Slovoed by 100565 Nag and Registration screen patch DİYE Bİ UYARI VERİYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

dostum emeğine sağlık
ama bir sorun var
bana
N3013C- ile başlayan ****** gerekiyor
ilgilenirseniz sevinirim
teşekkürler

muraç

Üye
keyler eski versiyona ait yeni *** olan varsa ekleyebilirmi

hoteagle

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

SlovoEd Deluxe English-Turkish & Turkish-English dictionary for Symbian S60 3rd edition

olan versiyonun *** i varmı?

N3013C- ile başlayan yeni *** lazım..yardımcı olabilirmisiniz..?

Eyvallah güzele benziyor deniyorum hemen.

xrhl

Üye

burda eski versiyonu var keyleriyle

TSCH88

Üye

Verilen sifre yanlis bi zahmet sifresi varsa paylasima sunarsaniz cok sevinirim! Simdiden tesekkrler!

Millet bu yeni version icin keyler bulundumu? yani eger herhangi birisinde varsa ve paylasima sunarsa cok sevinirim! (German-English icin olani özellikle..) Simdiden tesekkrler!

vlkstar

Üye
emeğine sağlık kardeşim.allah senin gibi insanoğluna yararlı adamları başımızdan eksik etmesin..Allaha emanet ol...

kardeş bu sözlüklerde n32090 yazıyo register için ne yazmalıyız

teşekkürler

SlovoEd Deluxe English-Turkish & Turkish-English dictionary for Symbian S60 3rd edition

olan versiyonun *** i varmı?

aynen ya günlerdir arıyorum hiç biyerde bulamadım ilgilenirseniz sevinirim...