Nasil Devam Ettiriyim
Sen Devam Et
Aksiyon-Macera-Komedi-Gerilim İcersin
holuvood a gitmek için
__6__
Aklıma gelen olmuştu büyük çay yoktu, beyaz onu içine çekmişti üstelik ardında da bir şey bırakmadan. Ne yapabilirim acaba dedim, gitmem benim için de son olurdu. Ve ne olacağını beklemek için olduğım yerden ayrılmadım yarı vücut olduğumdan hareket etmem zordu ama gittikçe iyi gibi oluyordum. Minyatürleri beyaz hücrenin içinde mi oluşmuştu öğrenmeye çalışıyodum.
Bir süre daha bekledim anlaşılan büyük parça dışarı çıkmıcaktı, etrafında küçük parçalar da yoktu demekki küçülmenin yolu akciğerden değil diğer taraftan gitmekti, her ne kadar minyatür olmayı istemesem de rahatça dolaşmak isterdim veya başka bir yolu olmalıydı, rahat dolaşabilmeliydim.
Minyatürler daha ileri taraflara gidiyorlardı, orasının tehlikeli olacağını düşünüyordum. İleriye bakarken bir büyük parça daha ilerlemişti beyaz hücre onu da mı yiyecekti, hem o hücrenin adını hem de ne ile sorumlu olduğunu öğrenmeliydim çok karşılaşıyordum, düşmanı tanımalıydım.
2. Büyük de yutuluyordu bir kısmı kurtulmuştu kendimi zor tutuyordum, gözlerimden yaş geliyordu, aynı yerden geldiğim, kardeş yerine koyduğum çaylar yutuluyordu ve sonra görünmüyolardı. Bir dahakinde yakalayacağıma beyaz hücreye yem etmeyeceğime söz verdim, çok oyalanmış az bilgi edinmiştim...__7__
Yavaş yavaş ilerlemeye başlamıştım, beyaz hücreye az bir mesafe kalmışken 3 kişilik bir grupla karşılaştım arkamdan yetişmişlerdi. Bir tanesi ayrıldi ve diğer ikisi beni alyuvarlarına çekti hareket etme dediler hızlanmıştık beyaz hücre başka bir alyuvara doğru bakıyordu, ayrılan çay ordaydı.
Beyaz hücre yakalayacak mı dedim? Beni duymadılar. İyice konsantre olmuşlardı, beyaz hücre bize doğru bakmaya başlamıştı ama yetişemeden geçtik. Bu grup hem ayrılmamış, hem tam halde hem de beyaz hücre atlatmayı biliyordu. Daha çok bilgileri olduğunu anladım ve sakin bir yerde konuşalım dedim, "şuan tehlikeli" diye ayrılan çay bağırdı ve hızla ileri doğru gittik, müsait bir yerde duralım dedim ve az ilerde bir durak gibi genişleyen bir yerde durduk beyaz hücrede ne olduğunu, adını ve minyatürlerin nereye gittiğini nasıl küçüldüğünü sordum?
-Minyatür mü o ne?
+En küçük parçalı çay
-Hmm, güzel isim
+Sizin onlara dediğiniz bir isim var mı?
-Çok uğraşmadık, şunlar, küçükler diyoduk işte, neyse senin sorulara gelelim, dediler...