bucali0
Üye
Slm Arkadaşlar Lütfen Bakarsanız Sevinirim . . . ACİL
Arkadaşlar Ben Pc yi 10 Gün Önce Toplattım Herşey Yeni Ama Gel Gelelim Pc Cabal Onlinede Kitleniyor Uskoda Pvp de Kitleniyor Sims 2 De Çok Nadir Kitleniyor . . . Oyundayken Ekran Bölünüyor Kitleniyor Maus Ve Klavyede Kitleniyor Res Atmak Zorunda Kalıyorum Ben Bunu Götürdüm Aldığım Yere Adamlarda Sorunu Bulamadı 3 Kere Parçalarını Değiştirdiler Adam Dedi Xp De Sorun Olabilir Ama Xp De Olması İmkansız Cünkü Önceki Pc dede Aynı Xp yi Kullanıodum Aynı Oyunları Oynuyordum Ama Böyle Bir Sorun Yoktu Pc yi Tam 9 kere Aldıgım Yere Götürdüm Adamlar Sorunun Ne Oldugunu Bulamıyorlar Sadece diolar Parçaları Değiştirdik Bütün Parçaları 3 Kere 0 Taktılar Daha 10 Günlü Pc Yani Eve Getirdigim Günden Beri Bu sorunla Karsılasıyorum Ve Artık Bıktım Gerçekten :S En Son Araştırayım Dedim Netten Bu Siteye Denk Geldim Hepiniz Bilgilisiniz İnş. Banada Yardımcı Olabilirsiniz Parçaların Markalarını Yazıyorum Pc Aslında Çok iyi :S Ama Böyle Yapması Kötü Oluyor daha 10 günlük yani :S
4 Gb Ram 4 Çekirdek
1 Trabayt Harddisck Ayriyetten 80 likte var ama Onun Kablolarını Çektim İptal Ettim Yani Onu
Ekran KArtı = Zotac 1 Gb 256 GeForce 9600GT
Ana KArt = Gigabyte Ultra Duarble 3 Çift Bios Çekirdek Amd Ama Tam Markasını Hatırlamıyorum
Kasayı Yeni Aldım Yani Kendi Psu Su da 400 W mış Bende Belki Psu Da Sorun Vardır Die Yeni Psu Aldım Sonradan Farkettim Oda 400 W mış Yeni Aldıgım Psu nun Pervanesi Daha Büyük Eskisinin Daha Kücük Yeni Psu da Satte 1 Kitlenmeye Başlamıştı Ama Bugün Gene 4dk Da Bir Kitleniyor Lütfen Yardımcı Olun Her Cvp Inız için Tşkr . . . Ayriyetten Söylemeyi Unuttum Pc Kitleniyor Bazende Ekran Bölünüyor Misal Ko oynayanlar Bilir Sıkıller Yerde Oluyor Yani Yerde Sıkıllerin Resimleri Oluyor Saçma Saçma Renkler GEliyor Fln Bir Zahmet Yorum Atın Lütfen Şimdiden Çok Çok Tşkr . . .
4 Gb Ram 4 Çekirdek
1 Trabayt Harddisck Ayriyetten 80 likte var ama Onun Kablolarını Çektim İptal Ettim Yani Onu
Ekran KArtı = Zotac 1 Gb 256 GeForce 9600GT
Ana KArt = Gigabyte Ultra Duarble 3 Çift Bios Çekirdek Amd Ama Tam Markasını Hatırlamıyorum
Kasayı Yeni Aldım Yani Kendi Psu Su da 400 W mış Bende Belki Psu Da Sorun Vardır Die Yeni Psu Aldım Sonradan Farkettim Oda 400 W mış Yeni Aldıgım Psu nun Pervanesi Daha Büyük Eskisinin Daha Kücük Yeni Psu da Satte 1 Kitlenmeye Başlamıştı Ama Bugün Gene 4dk Da Bir Kitleniyor Lütfen Yardımcı Olun Her Cvp Inız için Tşkr . . . Ayriyetten Söylemeyi Unuttum Pc Kitleniyor Bazende Ekran Bölünüyor Misal Ko oynayanlar Bilir Sıkıller Yerde Oluyor Yani Yerde Sıkıllerin Resimleri Oluyor Saçma Saçma Renkler GEliyor Fln Bir Zahmet Yorum Atın Lütfen Şimdiden Çok Çok Tşkr . . .
valla yardımcı olursunuz çok sevinirim
başka cvp veremiolar sorunca