Slm arkadaşlar bi baksanız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lockefekan

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaşlar bi baksanız
Sa arkadaşlar ben yeni telefon almayı düşünüyorum andıroid işletim sistemli hangi telefonu almalıyım bana bi yol gösterirmisniz? Şuan nokia 5800 xm kullamıyorum.

SHS

SHS

Üye
bütçen ne? Telden beklentin ne?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
hayallerde ucayim diyorsan android, mutluluk denizinde yuzeyim diyorsan ios, resmi bir durus diyorsanda winphonelu alirsin.

lockefekan

Üye
    Konu Sahibi
500-700 arası

hotlock

hotlock

Üye
biraz daha koyarsan 750 gibi 2. el bi desire hd al derim. sana beklentilerinden çok daha fazlasını verir ama sarj problemi var çok kurcalarsan fazla dayanmaz sarjı :D

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş biraz araştırırsan 700 tl ye kadar galiba galaxy s bulabilirsin

kaan4554

Üye
Kardeş gib bir Huawei ideos X5 al veyahut git bir adet Sony Ericsson Xperia Neo V

lockefekan

Üye
    Konu Sahibi
Huwai güzelde kardeşim ilk dıyuyorum nere malı interten baktım

alonsof1

alonsof1

Üye
Huwai güzelde kardeşim ilk dıyuyorum nere malı interten baktım
Huawei merkezi çin olan, Türkiye piyasasında turkcell vınn modemleri ve t10, t20 gibi modelleri üreten.ayrıca dünya piyasası için telefon parçaları ve telefonlar üreten bir şirkettir.Türkiye de KVK ve Turkcell distribitörlüğünü yapmakta.ideos x5 türkiye piyasasındaki kendi markasıyla sattığı ilk telefon.2-3 ay içerisinde de huawei honor 700-800 tl gibi ucuz meblağlarda piyasaya verilmesi bekleniyor.honor hakkında detayları : özellikle 8mp af kamerası ve 1900mah bataryasının 3 gün gidiyor olması diğer üreticiler için örnek teşkil eden ve fiyat perdormans canavarı olmaya aday bir telefon.kolay gelsin...

Ayberk q7

Ayberk q7

Üye
samsung galaxy s2 alabilirsin mesela süper telefon tavsiye edebilirim :good:

PriZm

PriZm

Üye
650 tl ye galaxy s bulabilirsin.veya biraz daha çık 700-750 tl ye Neo V al :)

Lacoste

Lacoste

Üye
Temiz galaxy s bulursan 10 numara olur tam sna uygun cihaz

lockefekan

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus p503 one almamı önerirmisinz yok galaxi s2 yada htc wildfare s almayı düşünüyorum

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş söylediğin üç cihazda birbirinden farklı hem özellik hemde fiyat bakımından
sen nasıl bi telefon istiyosun ne kadar vereceksin kararlaştır ona göre yorum yapalım

lockefekan

Üye
    Konu Sahibi
İnterneti hızlı olsun faceden videyo ve face uygulamalarını açsın ve android tellerin oyunları çok güzel :D

hotlock

hotlock

Üye
Lg optimus p503 one almamı önerirmisinz yok galaxi s2 yada htc wildfare s almayı düşünüyorum

lg yi işin içine katmasak galaxy s2 ile wildfre s i kıyaslaman acaba ferrari mi alsam yoksa bi opel mi gbi bişy olmş :D

edit: lg için de aynı şey geçerli :D sen en iyisi galaxy s yada desire hd almaya bak ;)

enaa_881

enaa_881

Üye
lg yi işin içine katmasak galaxy s2 ile wildfre s i kıyaslaman acaba ferrari mi alsam yoksa bi opel mi gbi bişy olmş :D

edit: lg için de aynı şey geçerli :D sen en iyisi galaxy s yada desire hd almaya bak ;)

arkadaşında dediği gibi sen temiz ikinci el bi galaxy s bul onu al

lockefekan

Üye
    Konu Sahibi
Bna şu galaxi s2 tam modelini söylermisiniz sahibinden.com mobilden bakıyom ben pc yok bozuk l yüzden yeni tel almak istiyom

hotlock

hotlock

Üye
Bna şu galaxi s2 tam modelini söylermisiniz sahibinden.com mobilden bakıyom ben pc yok bozuk l yüzden yeni tel almak istiyom

arama yapman için en az 3 karektr gerekli sanırım . galaxy s2 yaz arat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt