Bence çok gerekli değil ipone özentisi olmuş ayrıca bu tip programlara gerek yok 5800xm tuş kilidi gayet ideal
bide şarj dayanımını azaltıyor olması tamamen dezavantaj
arkadaşlar 5800 yeni aldım. sertifika yapmasını bilmiyorum. bazı programlar da da sertifika hatası veriyor bu program da da olduğu gibi. Nasıl sertifika yapılacağını anlatabilir misiniz. hakan.doyran.91@hotmail.com yardım edin lütfen
kardeş bu proğramlarda kilit açılıyor ama nasıl kapanıyor bizim n97 deki amacımız yandaki tuş kilidini devredeb çıkrmak değilmi?ne işe yarıycak bu anlatırmısınız.şu anda kullanıyorum (hiç de kullanışlı değil) memnun değilim açıkcası
ben bunu indirdim ancak n97 yüklenmiyor sertifika tarafından desteklenmiyor diye bi uyarı veriyor. ve yükledikten sonra nereden aktifleştiricem + cepte taşrken ve yürürken ekrana deyildkten sonra tuş kilidi açlma olasılığı varmıdır acaba tşkrler
--------------- Ekleme ---------------
n97 için kullanışlı deil yandaki tuş kilidini hiç kullanmadan otomatik kapanan unlock varmıdır acaba bilgi verilirse çok seviniriz tşkrler
ben okuldan giriyorum okul tarafından yasaklanmış nasıl yapabiliriz arkdşlar hacettepe kampüsünde yasaklanıo. acaba programla ilgili yardımı programı paylaşan arkadaş yardımcı olabilirmi..